To je to što me zanima!

Barbra Streisand novu pjesmu posvetila Trumpu: 'Ne laži mi'

Barbrino nezadovoljstvo 'čovjekom koji krade dušu Americi' preraslo je u bijes i rodila se pjesma 'Don't lie to me' koja će biti objavljena na njezinu novom albumu...
Vidi originalni članak

Barbra Streisand (76) napisala je novu političku pjesmu kojom je željela suptilno kritizirati predsjednika Donalda Trumpa, no u procesu stvaranja njezino nezadovoljstvo čovjekom koji krade dušu Americi preraslo je u bijes i rodila se pjesma "Ne laži mi" koja će biti objavljena na njezinu novom albumu. 

- Jednostavno sam se razbjesnila - priznala je Streisand, dobitnica nagrada Oskar, Grammy i Emmy.

"Don't Lie to Me" (Ne laži mi), pjesma je u kojoj Streisand propituje sadašnjeg američkog predsjednika i zagovara promjenu.

"Kako spavaš noću dok se svijet okreće?/Sve što smo sagradili porušeno je/Kako spavaš noću dok svijet gori? pita se pjevačica.

U intervjuu za agenciju AP Streisand je objasnila da ne može mirno gledati što se događa.

- Njegov napad na našu demokraciju, naše institucije, naše osnivače - mislim da smo u sukobu. U ratu smo za dušu Amerike - rekla je pjevačica koja se smatra istaknutom i ponosnom demokratkinjom.

Pjesma "Don't Lie to Me" bit će objavljena 2. studenoga na novom albumu "Walls" (Zidovi), prenosi MailOnline.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 27.09.2018.

    nitko ne voli trumpa jer on se svađa s svima

  • Braslav 27.09.2018.

    Hollywood kao moralna vertikala. Aha..

  • Lutko, pošto je pašteta? 27.09.2018.

    kojeg džavoljeg dre*ka se dižu ti holivudske besposličari? vrlo malo njih je nešto radila u životu pametno ili živjela kao normalan čovjek. tu se kao bore za ljudska prava, a zgrću lovu kao taj trump

Komentiraj...
Vidi sve komentare