To je to što me zanima!

Barcelona angažirala hrvatskog glumca da joj promovira odjeću

Barcelona je u srijedu objavila fotografije Luke Peroša u nesportskoj odjeći koje je u utorak počela prodavati u svojoj klupskoj trgovini. Luka je javnosti poznat po ulozi 'Marseilles' u hit seriji 'La Casa de Papel'
Vidi originalni članak

Španjolski nogometni prvak Barcelona pokušava povećati prihode prodajom obične elegantne odjeće, a u promoviranju bijelih košulja i crnih hlača angažirao je hrvatskog glumca Luku Peroša koji živi u tom katalonskom gradu.

Peroš je postao poznatiji publici u ulozi lika 'Marseilles', člana skupine pljačkaša u španjolskoj televizijskoj seriji 'Kuća od papira' (La Casa de Papel).

POHVALIO SE NA INSTAGRAMU Dino Rađa se u Barceloni družio sa zvijezdom hit serije 'La Casa de Papel' i Tarikom Filipovićem

Barcelona je u srijedu objavila njegove fotografije u nesportskoj odjeći koje je u utorak počela prodavati u svojoj klupskoj trgovini, preko interneta i u robnim kućama u Barceloni i na otoku Palma de Mallorca. Liniju svoje odjeće nazvala je 'The Club'.

- Luka Peroš, ambasador ove kolekcije i poznati navijač Barçe, glumac je rođen u Hrvatskoj koji već nekoliko godina živi u Barceloni - priopćili su iz kluba.

Poručili su i kako suradnja s hrvatskim glumcem održava 'autentičnost i emocionalnu povezanost koju kolekcija nastoji uspostaviti s navijačima'.

DANAS KREĆE 5. SEZONA Luka Modrić uživa u društvu hrvatske zvijezde popularne serije 'La Casa de Papel'

Odjeću promoviraju i nogometaši tog katalonskog kluba Jules Koundé, Iñaki Peña i Marcos Alonso.

Barcelona je u rujnu izvijestila da je u sezoni 2022./2023. od komercijalnih aktivnosti ostvarila profit od 351 milijun eura, što je 43 posto više u odnosu na prethodnu godinu obilježenu pandemijom.

Sponzorski ugovori donijeli su klubu 200 milijuna eura, a prodaja u trgovinama 100 milijuna eura.

POSVETIO JOJ OBJAVU Zvijezda svjetski poznate serije 'La Casa de Papel' prisjetio se preminule bivše zaručnice Ivane

Europski nogometni klubovi nastoje proširiti poslovanje izvan strogo sportskog sektora te šire bazu navijača na druge kontinente poput Sjeverne Amerike i Azije gdje se njihove momčadi pripremaju tijekom ljeta za sezonu.

Barcelona se trenutno nalazi na trećem mjestu u španjolskom prvenstvu s 34 boda, četiri manje od vodećih Girone i Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 𝓝𝓲𝓷𝓪 𝓽𝓱𝓮 𝓫𝓪𝓭𝓪𝓼𝓼 06.12.2023.

    Lajkam samo s bradicom :P Bez nje izgleda kao puz golac.

Komentiraj...
Vidi sve komentare