Show

Komentari 7

Luka Modrić uživa u društvu hrvatske zvijezde popularne serije 'La Casa de Papel'

Luka Modrić uživa u društvu hrvatske zvijezde popularne serije 'La Casa de Papel'

Kapetan Luka veliki je obožavatelj popularne serije kojoj danas izlazi nova, peta sezona. Modrić se priprema za gledanje u društvu glumca Luke Peroša, Hrvata koji je u seriji utjelovio lik Marseillea, jednog od pljačkaša

Luka Modrić (35) objavio je fotografiju s glumcem Lukom Perošom (44), Hrvatom koji je zaludio obožavateljice diljem svijeta ulogom Marseillea u popularnoj 'La Casi de Papel'.

- Moralna podrška od Kapetana. Nepodnošljiva lakoća postojanja kad se zoveš Luka. Imenjače, hvala na potpori, uživaj u seriji. - napisao je ponosno Peroš uz fotografiju.

POGLEDAJTE VIDEO:

Modrić je fotografiju objavio na svojem Insta storyju i u pozadinu stavio pjesmu 'Bella Ciao' koja je obilježila generacije kao i seriju, pjesma slobode i otpora. 

Popularna 'Ciao Bella' nastala je još u 19. stoljeću, a pjevale su ju radnice na rižinim poljima u sjevernoj Italiji. Kasnije su ju preuzeli talijanski partizani, a danas se često koristi na prosvjedima kao protestna pjesma slobode i otpora. 

Čini se da Modrić također željno iščekuje petu sezonu, koja će na Netflixu biti dostupna danas, a prikazivat će se u dva dijela. 

Luka Peroš svjetsku je popularnost stekao upravo ovom ulogom, a u glumio je i u nekim domaćim serijama, kao što su 'Kud puklo da puklo' i 'Larin izbor'.

Ulogu u 'La Casi de Papel' dobio je nakon što se prije sedam godina preselio u Barcelonu zbog ljubavi.

Peroš u Barceloni živi sa suprugom Brazilkom Paulom, s kojom ima sedmogodišnjeg sina Davida. Iz veze s pokojnom kiparicom Ivanom Popović ima kćer Avu (15). 

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU 'ZVIJEZDE VRIŠTE' S DANIELOM TRBOVIĆ I JELENOM LEŠIĆ:

Najčitaniji članci