To je to što me zanima!

Bare nastupao u Saxu s crnim šeširom i sunčanim naočalama

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Na koncertu ususret Porinu u zagrebačkom klubu Sax kojeg je organizirala Antena Zagreb, Bare je otpjevao nekoliko pjesama. Nastupili su i Neno Belan i Gustafi
Vidi originalni članak

Goran Bare i Plaćenici svirali su u zagrebačkom Saxu na mini koncertu Antenaplugged: Porin acoustic ususret Porinu, koji je organizirala Antena Zagreb. S crnim šeširom i crnim sunčanim naočalama na glavi, Bare je neraspoloženo odgovarao na novinarska pitanja.

Nakon svakog odgovora pitao je: Mogu li ja sad ići? Otpjevao je nekoliko pjesama, čak je izišao i na bis. Nije morao puno pjevati, jer je publika bila glasnija od njega.

Osim njega, pjevali su i Gustafi. Predstavili su svojih novih devet pjesama. Neno Belan otpjevao je nekoliko starih i novih hitova.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • tinci12 15.04.2012.

    narkomančina teška!!!

  • dvirus 14.04.2012.

    A jbte nitko ga ne voli, svi pljuju po njemu, nitko ne voli glazbu a opet svi čekate kad ćete nešto pročitati i komentirati o njemu ili čuti za njega... dajte ljudi, Bare je ok, ima svoj stil života koji nekome ne odgovara nekome odgovara, al šta sad. Isto tako ima dobru i kvalitetnu glazbu pa stoga sjašite... Ako ga ne volite, ne doživljavajte ga bemu!

  • realno činjenice 14.04.2012.

    bare je u k...u trebalo bi ga hospitalizirati da dođe sebi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare