To je to što me zanima!

Bare 'tjera' obožavatelje: Idite svi, Hrvatska nema budućnosti

Dolazi trenutak u kojem glumim da znam svirati gitaru, kazao je Bare na nastupu u Tvornici kulture. Osebujan glazbenik održao je strastveni govor između pjesama
Vidi originalni članak

Ne gledam naše TV programe, vijesti, a kad pogledam, naživciram se. *ebem im svima sve po redu, komentirao je političku situaciju u zemlji Goran Bare (52) na svom koncertu u Tvornici kulture. 


Slavonski roker uz prateći bend Majke predstavio je dvije pjesme s novog albuma na kojem trenutačno radi, a u budućem hitu, kako ga Bare najavljuje, “Ljubav krvari” zasvirao je električnu gitaru.

- Dolazi trenutak u kojem glumim da znam svirati gitaru - dobacio je publici.

Nakon pjesme “Ja sam budućnost”, Bare je vikao s bine fanovima kako u Hrvatskoj neće postati bolje.


- Bježite! Bježite kao i oni koji su već otišli. Što nam rade od zemlje za koju su mnogi dali svoje živote. Idite svi, ovdje nema budućnosti - vikao je i raspalio pjesmu “Vrijeme da se krene.”

Prije koncerta poznati Vinkovčanin dobacio je da mu se ne pije viski, ali su mu konobari rekli da nema rakije koja mu je ipak najdraža. Filozofirajući o životu, Bare je istaknuo da svi više moramo živjeti u sadašnjem trenutku.

Idi na 24sata

Komentari 168

  • vitođak 10.10.2017.

    Bare nije krkankoji ne razumije situaciju u Hrvarskoj. On govori istinu koja je vrlo bolna.Pustite priče o njegovoj ovisnosti,to je dio njegove prošlosti.Istina je surova.Toliki ljudi su napustili lijepu našu...

  • NajboljiPokemon 09.10.2017.

    Treba natjerati one sve koji ne glasaju da izađu na izbore. Tko god lopovu ljestve drži i on je LOPOV! Razmislite za koga glasate!

  • nori 🖖 09.10.2017.

    Narkos je postao prorok. Bljak

Komentiraj...
Vidi sve komentare