To je to što me zanima!

Baš i nije dobro vidjeti te opet: Dujmić i Sanja se izbjegavali

Pjevačica Doležal i autor glazbe Rajko Dujmić na tridesetoj godišnjici pjesme 'Za dobra stara vremena' pazili su da ne stoje jedno pokraj drugog i da im se ne sretnu pogledi
Vidi originalni članak

Trideseta godišnjica pjesme Novih fosila 'Za dobra stara vremena' slavila se pred kultnim klubom Saloon.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Članovi grupe otkrili su spomen-ploču i zapjevali stihove omiljenog hita. Pjevačica Sanja Doležal (53) i autor glazbe Rajko Dujmić (62) nisu se ni pozdravili. Oboje su pazili da ne stoje jedno pored drugog, pa čak ni da im se sretnu pogledi. Doležal je nedavno rekla da je Rajku sve oprostila nakon svađe koja je kulminirala izbacivanjem Dujmića iz Novih fosila prije dvije godine, no čini se da bivši kolege ipak nisu okončali sukob.

Nakon otkrivanja spomen-ploče, uzvanici su bili pozvani obići devastirani klub

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Kad je Vladimir Kočiš Zec vodio posao, sve je bilo čisto. Otkad je to Sanja počela raditi, nikad nisam dobio obračun - tvrdio je razočarani Dujmić nakon što je otišao iz grupe.

Fosili Zec, Sanja i Marinko nisu se družili s bivšim članom Dujmićem

 

Idi na 24sata

Komentari 51

  • zeljkic 04.10.2016.

    saloon i fosili za sva vremena...ono što je među njima nek rješavaju sami, ne zanima me..

  • nikolce 02.10.2016.

    Ma dobro ! Svako od nas ima svoje misljenje i ukus. Meni je ova pjesma,na neki nacin vracanje na staro. Kada su svi u djuture nastupili i zajedno pjevali ,svugdje po jugi. Siroka pozornica za nezasitnu estradu za kojom svi zale. Rajko je odlican skladatelj i aranzer kojemu zelim jos puno godina uspjesnih pjesmica a Sanji isto tako lijep uspjeh .Da1 Jos bih samo nadopunio tekst na spomeniku "i za propast nase drage jugoslavije u kojoj smo se toliko voljeli"

  • popevke_sam_slagal 02.10.2016.

    Kakav Saloon takvi i Fosili - razoreno i mučno za gledati. Ljudi pomirite se! Sanja priđi mu prva, ne bi vas davno bilo, da je nakon Mokine smrti on vas napustio.

Komentiraj...
Vidi sve komentare