To je to što me zanima!

Baš je medeni: Seve je u Crnoj Gori nježno dragala gitarista...

LJUBAV JE U ZRAKU Otkad je objavila da je trudna Severina kao da isijava ljubav, a publika joj vraća istom mjerom. U Crnoj Gori skandirali su joj 'Seve, mi te volimo'
Vidi originalni članak

Osmjeh joj nije silazio s lica dok je zajedno s publikom pjevala svoje najveće hitove, a koliko je bila razdragana atmosferom vidjelo se i po tome što je na pozornici čak i podragala gitarista. Severina (39) je u subotu nastupila na zatvaranju Cetinjskog kulturnog ljeta u crnogorskoj Prijestonici. 

Na Dvorskom trgu rasplesala je oko 7000 obožavatelja koji su se toliko oduševili pjevačicom da su joj skandirali 'Seve, mi te volimo'.

Trudna pjevačica opet je donijela stolicu na binu kako bi lakše izdržala koncert, a zablistala je u lepršavoj ljubičastoj haljinici koja je pomalo i skrivala njen trudnički trbuščić.

Idi na 24sata

Komentari 69

  • braceseke 05.09.2011.

    Nagradno pitanje za 100.000,00 eura ko je ćaća ditetu.Milan nije dalje pogađajte.

  • braceseke 05.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 6 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • brigobrigović 05.09.2011.

    Svakako uspješna poslovna žena,( i u poslu, a zna i kako budućnost osigurati),možda nije obrazovana, ali glupa očito nije . sva je umjetna doduše, ali dobro su joj složili facu, dok se ne nasmije. uživo nije toliko atraktivna, al kamera ju voli,i očito ima taj faktor x ( i pritom ne mislim na pornić :) ), koji ljudi vole.

Komentiraj...
Vidi sve komentare