To je to što me zanima!

Baš poput Anđelke: Ovako je cura Andriji čestitala rođendan

Djevojka glumca koji se proslavio serijom 'Andrija i Anđelka' na Instagramu je objavila prigodnu čestitku povodom 38. rođendana svog dragog te oduševila slavljenika i fanove
Vidi originalni članak

Djevojka srpskog glumca Andrije Miloševića na vrlo je kreativan način svom odabraniku poželjela sve najbolje za njegov 38. rođendan.

- Ljubavni stvore, danas je tvoj dan! Možeš jesti cijeli dan što god poželiš - napisala je Aleksandra Tomić (27) uz fotografiju svog dečka koju ja objavila na Instagramu, a po kojoj je iscrtala puse, ukrase i nezaobilaznu slavljeničku kapicu.

Ova simpatična čestitka jako se svidjela brojnim fanovima koji su i sami omiljenom glumcu poželjeli sve najbolje.

Inače, glumac, koji se proslavio serijom 'Andrija i Anđelka', nedavno je kupio stan u Beogradu u kojem će živjeti s djevojkom. Stan će biti u renovaciji dok će oni uživati na odmoru.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Naruto_1 08.08.2016.

    Šta su vam kurir i index uzori ? Sve više vijesti bezveznim pretjerivanjem i uveličavanjem i zabadanjem nosa u tuđi život uz neizostavno : ovako je to napravio , pogledajte što je napravio , nećete vjerovati što je napravio ... Ide na živce.

  • Cukrena 08.08.2016.

    Ajd neka...evo, oduševljena i ja:) ..sretan roćkas :)

  • andrea43 08.08.2016.

    Pitam se da li je ovo Hrvatska ili srbija , seljačine od novinara serviraju nam takve gluposti umjesto novosti iz Beća, Pariza , etc dosta zatucanih informacija trečerazrednih likova .

Komentiraj...
Vidi sve komentare