To je to što me zanima!

Baš su smiješni, pa što ako sam nosila haljinu od mesa

PETA-ini aktivisti Lady GaGi su smiješni. Kaže da oni ne shvaćaju da je ona zapravo na njihovoj strani. Našalila se da će odijenuti haljinu od soje
Vidi originalni članak

Lady GaGa (24) ne razumije PETA-ine aktiviste koji je kritiziraju jer je na dodjeli MTV-ijevih nagrada u Los Angelesu obukla kostim od mesa.
- Oni su smiješni, ne razumiju da sam na njihovoj strani - kaže pjevačica. Dodaje kako će sljedeći put odjenuti haljinu od soje. Prijatelje životinja naljutila je i zato što je u mesnom kostimu pozirala za japansko izdanje Voguea.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • cedevitammm 20.09.2010.

    Covjece,pa kako se usmrdilo to meso na dodjeli! U dvorani je sigurno bilo toplo.A osim toga kakva joj je bila koza ispod te mesinesva sluzava,fuuuj! A oni koji su sjedili pokraj njesigurno su pazilida je ne dotaknu svojim odijelom ili vecernjom haljinom.A ne daj Boze da ju je netko namirisanom i namazanom kozom okrznuo u prolazu.Boze me sacuvaj. U svakom slucaju sad mozemo skoknuti na brzaka u mesnicu na pijac da nam mesar na brzaka skroji jednu haljinicu.Fuj,fuj,i jos jednom fuuuuj!!!

  • kokomoon 20.09.2010.

    kad lobi gura, cak i njesra prolazi ovakvo!!!

  • SunTzu 20.09.2010.

    pjesme joj shit

Komentiraj...
Vidi sve komentare