To je to što me zanima!

Baš voli ružičasto: Je li Nicki pretjerala s izborom odjeće?

Poznata je po svom specifičnom načinu odijevanja, no ipak je mnoge iznenadila posljednjim izborom odjeće. Reperica trenutačno promovira novi album u Londonu
Vidi originalni članak

Reperica se pojavila u Londonu na potpisivanju svog novog albuma 'Pink Friday' u ružičastom outfitu. Nicki Minaj (29) nimalo se nije štedila kad je spomenuta boja u pitanju. Od glave do pete odjenula se u ružičasto, a na nogama je nosila platforme u istoj boji. Ispod haljine nosila je šarene tajice. Spremno je pozirala fotografima i radila grimase. Nicki trenutačno boravi u Londonu zbog promocije novog albuma. Reperica je poznata po svom specifičnom načinu odijevanja. Nedavno je obrisala svoj profil na Twitteru što je rastužilo njezinih 11 milijuna obožavatelja. 

- Glas u mojoj glavi rekao mi je da tako učinim i to sam i napravila. Nadam se da će me moji obožavatelji čekati - zaključila je Nicki. 

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Marija MakiCifra 01.11.2012.

    Ma najbolja je bre... Niste joj ni do kolena .I.

  • kosarkasica7 20.04.2012.

    Žena je malo pretjerala,ali ovisi o ukusu,nekome bi ovo bilo super,nekome odvratno.Činjenica je da ona,bilo to kod kuće ili po dvorištu ili na kavi ili u trgovinu,ne bi nikad obukla.Sve je to promiđba i nečiji deseti stil.

  • user_93703 20.04.2012.

    Loše vidim ili ova treba ima ŠAHOVNICU na maici....ako je tako:palac gori!!!!!!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare