To je to što me zanima!

Bastian i Ana kupuju vilu za 3,3 milijuna eura u Cheshireu

Nogometaš Manchester Uniteda, Bastian Schweinsteiger i srpska tenisačica Ana Ivanović, prema glasinama, skrasit će se u elitnom dijelu britanskog Cheshirea
Vidi originalni članak

Bastian Schweinsteiger (30) i Ana Ivanović (27) navodno će živjeti u Zlatnom Trokutu, kako se naziva područje u Cheshireu omeđenom gradovima Winslow, Knutsford i Prestbury. Prosječna cijena nekretnina u tom području je 3,3 milijuna eura te je mjesto stanovanja mnogih zvijezda Premijer lige, poput sira Alexa Ferugosona i Louisa van Gaala te nekih od Bastianovih suigrača Waynea Rooneyja, Juana Mate, Davida Silve i Joea Harta. 

Život u luksuznom zdanju na skupom području Schweinsteiger si može priušititi. On tjedno zarađuje 255.000 eura, odnosno 13,26 milijuna eura godišnje, prema pisanju britanskih medija. 

Otkako je prešao iz Bayerna u Manchester United, Schweini prebiva u hotelu 'Lowry' u Salfordu, nedaleko od stadiona. To je hotel u kojem članovi kluba odsjedaju uoči utakmica, ali ako su glasine točne, neće još dugo tamo ostati. 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Moslavka 29.07.2015.

    Bastian i Ana kupuju kucu? Ma nemojte ljudi, dali smo mi citaoci blesavi. Kucu kupuje on u elitnoj cetvrti. Ne smeta njoj sto je zuti svaba. Tip ima novaca kao sipak kostica. Budu se ozenili, ona rodi jedno ili dvoje djece, onda se ne budu slagali. Ona njega napuca iz kuce i itd. da ne pisem romane.

  • etica 28.07.2015.

    pa kako on to minijaturno izgleda pokraj nje?

  • mazaluna 28.07.2015.

    ANA pa kaj će ti taj mali i žuti švabo????

Komentiraj...
Vidi sve komentare