To je to što me zanima!

Batelić objavila video iz svoje luksuzne zagrebačke vile od 15 mil. kuna: 'Bez brige, perika je'

U kratkoj snimci koju je objavila, Franka se pojavljuje u kostimima koji uvelike podsjećaju na one iz popularnih serija i filmova kao što su 'Igra prijestolja', 'Euphoria', 'Seks i grad', 'Matrix' i druge
Vidi originalni članak

Pjevačica Franka Batelić (29), supruga bivšeg reprezentativca Vedrana Ćorluke (36), posljednjih mjeseci vrlo je aktivna na društvenoj mreži TikTok. Franka s pratiteljima rado dijeli videa s različitih projekata u kojima sudjeluje, a trenutačno je gledamo u ulozi članice žirija u 'Plesu sa zvijezdama'. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, video koji je privukao najviše pažnje pratitelja bio je onaj snimljen u njezinom domu, luksuznoj vili u koju je s Ćorlukom i sinom Viktorom uselila krajem 2020. godine.  U kratkoj snimci koju je objavila, Franka se pojavljuje u kostimima koji uvelike podsjećaju na one iz popularnih serija i filmova kao što su 'Igra prijestolja', 'Euphoria', 'Seks i grad', 'Matrix' i druge. 

- Koja vam je najdraža film/serija? - upitala je Franka pratitelje. 

@franka_officialmusic Koja vam je najdraža film/serija? 😎🥰🥳 #fyp #foryou #guessthemovie #franka ♬ original sound - FRANKA_official

Mnogi od njih odgovorili su joj u komentarima dok je dio njih ostao začuđen njezinim frizurama. Naime, oni su pomislili da je Franka promijenila frizuru u jednu od onih koje je imala tijekom videa. 

'PLES SA ZVIJEZDAMA' Snimka članova žirija nasmijala fanove: 'Mrš kući! Kada je cijelu emisiju dobar pa na kraju da tri'

- Ne brinite se. Moja kosa je i dalje tu - napisala je pjevačica u objavi na Instagramu pa otkrila pratiteljima da se radi o nekoliko perika. 

Podsjetimo, Franka, Vedran i sin Viktor od kraja 2020. žive u vili na Britanskom trgu u Zagrebu. Luksuzna građevina od tri etaže vrijedi 15 milijuna kuna, ima podzemnu garažu i vanjsko parkiralište, a nalazi se nedaleko od doma bivšeg premijera Ive Sanadera (68). Pjevačica je već nekoliko puta putem društvenih mreža pokazala kako izgledaju neki dijelovi njihova doma. 

Idi na 24sata

Komentari 23

  • 31.03.2022.

    Jbg tko nam je kriv kaj Čarli ima ženu kaj je prodaja 2000000 CD i održala 600 koncerta .

  • Suncokretic 24.03.2022.

    " I besposlen pop jarice krsti"

  • crni77777777 23.03.2022.

    zar ona nije čorluka

Komentiraj...
Vidi sve komentare