To je to što me zanima!

Batinić: Bojim se braka i svega što nosi, vjenčanje je naporno

Voditeljica je za Story otkrila da često razmišlja o majčinstvu. Priznala je da zbog svoje sebičnosti to odgađa i zaključila da još nije rodila jer želi biti dobra mama
Vidi originalni članak

Voditeljica showa 'Ljubav je na selu' za Story je otkrila zašto još odgađa majčinstvo. Priznala je da se boji braka i svega što donosi jer ima osjećaj da će joj nakon vjenčanih zavjeta život projuriti takvom brzinom da će već biti baka.

- Samo želim malo usporiti životne procese. Svadba je naporna, sve te silne obveze... Nekad sam maštala o velikom vjenčanju, a danas bih se tako udala eventualno da usrećim svoje roditelje. Kad bolje razmislim, bit će oni sretni i da se samo udam, pa bilo to i u Las Vegasu - rekla je Marijana Batinić (32). 

Otkrila je da često razmišlja o majčinstvu i zaključila da bi za pet godina voljela biti mama koja uspijeva uskladiti karijeru i obiteljski život.

- Zbog svoje sebičnosti malo odgađam taj trenutak. Želim biti dobra mama, zato još nisam rodila - zaključila je.

>>> Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju časopisa Story

Idi na 24sata

Komentari 28

  • 21.03.2013.

    Budi ti živa,zdrava i sretna...možemo mi blelebatati svašta al to je ipak u rukama onoga gore !

  • nelly sb 21.03.2013.

    većina žena upravo zbog te svoje sebičnosti i ljubavi jedino prema samoj sebi nemaju djece znači sve ostale kućanice koje nemaju vremena za sebe,svoj život,za odlazak na frizure,nokte i pirlitanja zbog toga što imaju djecu, što su odlučile svoje veliko srce i ljubav podijeliti s drugima -svojom djecom, žrtvovati se ,svoj život zbog njih, ne zato što neznaju ići na frizure nego što nemaju vremena,i znači one su glupače umazane, a ove damice su pametne.riječ je o čovječanstvu,bit čovjek i bit žena..a ne napirlitana glumica koja glumi a u duši je prazna -koliko takva osoba vrijedi kao čovjek, kao žena..

  • Traktornalivadi 21.03.2013.

    A ća je gruba asti miša ko bi to ženija

Komentiraj...
Vidi sve komentare