To je to što me zanima!

Batman je postao ninja: Vitez tame naoružao se katanom

Iako bi mnogi rekli da je Batman svojevrsni ninja, taj antiheroj se u svojem ratu protiv zločinaca ipak nije služio smrtonosnim metodama. No hoće li Batman morati promijeniti navike?
Vidi originalni članak

Svim pravim ljubiteljima stripa i filma već poduže vrijeme je jasno kako stvari u Warner Brosu baš i ne funkcioniraju kad je u pitanju Batman. No to je istina samo kad pogledamo filmski segment, odnosno posljednja dva filma s Vitezom tame u glavnoj ulozi.

Dok je taj dio ove produkcijske kompanije dosta zakočen, dio Warner Brosa koji se bavi animacijom nesmetano snima sve kvalitetnije uratke. Taj dio tvrtke u sklopu svojeg projekta 'DC Universe Animated Original Movies' naredne godine nam donosi film 'Batman ninja', o Vitezu tame koji se slučajno našao u srednjovjekovnom Japanu.

Ali uz njega su u Japanu završili i neki poznati prijatelji i neprijatelji. Tako ćemo tamo vidjeti i Jokera, Nightwinga, Robina, Harleyja Quinna, Penguina kao i Gorilla Grodda.

Pogledajte video

Film nam stiže pod redateljskom palicom Jumpeija Mizusakija, uz scenaristički rad Kazukija Nakashime i Takashija Okazakija. Glasovne uloge u filmu još uvijek nisu objavljene, tj. ne zna se koji glumci su odabrani za uloge, no može se pretpostaviti kako će u pitanju ponovno biti Kevin Conroy i Melissa Rauch.

Pogledajte video

Film postaje dostupan tijekom 2018. godine, a Batmana još uvijek možete vidjeti u kinima u filmu 'Liga pravde'.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare