Obavijesti

Show

Komentari 0

Batman je postao ninja: Vitez tame naoružao se katanom

Batman je postao ninja: Vitez tame naoružao se katanom
4

Iako bi mnogi rekli da je Batman svojevrsni ninja, taj antiheroj se u svojem ratu protiv zločinaca ipak nije služio smrtonosnim metodama. No hoće li Batman morati promijeniti navike?

VIDEO

Svim pravim ljubiteljima stripa i filma već poduže vrijeme je jasno kako stvari u Warner Brosu baš i ne funkcioniraju kad je u pitanju Batman. No to je istina samo kad pogledamo filmski segment, odnosno posljednja dva filma s Vitezom tame u glavnoj ulozi.

Dok je taj dio ove produkcijske kompanije dosta zakočen, dio Warner Brosa koji se bavi animacijom nesmetano snima sve kvalitetnije uratke. Taj dio tvrtke u sklopu svojeg projekta 'DC Universe Animated Original Movies' naredne godine nam donosi film 'Batman ninja', o Vitezu tame koji se slučajno našao u srednjovjekovnom Japanu.

Ali uz njega su u Japanu završili i neki poznati prijatelji i neprijatelji. Tako ćemo tamo vidjeti i Jokera, Nightwinga, Robina, Harleyja Quinna, Penguina kao i Gorilla Grodda.

Pogledajte video

Film nam stiže pod redateljskom palicom Jumpeija Mizusakija, uz scenaristički rad Kazukija Nakashime i Takashija Okazakija. Glasovne uloge u filmu još uvijek nisu objavljene, tj. ne zna se koji glumci su odabrani za uloge, no može se pretpostaviti kako će u pitanju ponovno biti Kevin Conroy i Melissa Rauch.

Pogledajte video

Film postaje dostupan tijekom 2018. godine, a Batmana još uvijek možete vidjeti u kinima u filmu 'Liga pravde'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode