To je to što me zanima!

'Batman v Superman': Stigao je foršpan kakvog smo trebali

Kako je podosta visoka šansa da niste baš ostali sretni originalnom verzijom 'Batman vs Superman: Zora pravednika', Warner Bros. i redatelj Zack Snyder su nam složili pravu poslasticu
Vidi originalni članak

Nakon što nam je u kina stigla verzija 'Batman vs Superman: Zora pravednika' s trajanjem od umalo tri sata, redatelj Zack Snyder i studio Warner Bros. odlučili su napraviti i maestralniju verziju od te. U verziji koja u trgovine stiže za otprilike mjesec dana nalazit će se čak 30 minuta više nego što smo mogli vidjeti u kinima.

No to nije jedina stvar radi koje valja biti sretan jer bismo sa tom redateljskom verzijom, ili 'Ultimate Cut', kako su ju nazvali, trebali dobiti film kojem je oznaka promijenjena iz PG13 u oznaku R. Za sve one koji nisu upoznati s razlikama između te dvije verzije, recimo samo da to znači da će 'Ultimate Cut' biti značajno nasilnija verzija. A kako smo vidjeli koliko je to pomoglo ovogodišnjem iznenađujućem hitu, 'Deadpoolu', ne sumnjamo da će i na ovom filmu ostaviti traga.

Uz promjenu oznake, značajno je i to što nam stiže još trideset minuta materijala, u kojima ćemo dobiti objašnjenje za mnoga pitanja koja je originalni film postavio, no na koja nije dao odgovore. Tako već u foršpanu za 'Ultimate Cut' možemo vidjeti nove sekvence, s Jenom Malone kao Barbarom Gordon, uz još neke s Henryjem Cavillom i Benom Affleckom.

Pogledajte video

'Batman v Superman: Zora pravednika' Ultimate Edition izlazi u javnost sredinom srpnja. Hoćete li ga pogledati?

Idi na 24sata

Komentari 6

  • balotelli45 06.06.2016.

    Kaj god da naprave los film, nek se ugledaju na marvel i civil war!

Komentiraj...
Vidi sve komentare