To je to što me zanima!

BB Bojana priznala: 'Savršeni muškarac za mene je Bojan!'

I danas opisujem ja svog idealnog muškaraca, i zamisli, ispadne Bojan, prepričala je Bojana Dudi, no i Bojan je u tom trenutku ušao u dvorište te načuo razgovor
Vidi originalni članak

Bojana se odlučila povjeriti u dvorištu kuće svojoj vršnjakinji Dubravki. Djevojke su započele razgovor o savršenim muškarcima, a Bojana je došla do novog zaključka u svom životu – savršeni muškarac za nju je Bojan.

BIG BROTHER ZADATAK 'Ponijela sam samo tangice': Stanari moraju plesati striptiz

- I danas opisujem ja svog idealnog muškaraca, i zamisli, ispadne Bojan! -  prepričala je Bojana Dudi, no i Bojan je u tom trenutku ušao u dvorište te načuo razgovor koji se vodio o njemu.

- Šta se desilo u zadnja dva, tri dana? - upitao je Bojan Bojanu, na što mu je Bojana odgovorila da joj je postao jako drag.

'THE BEST OF' Sve Big Brother provale Ane: Od 'inventa' do 'debelih nogu'

- Ne znam, naprosto si mi postao drag. Mislim, ti si meni od prvog dana bio ok, samo si mi bio freak, zagonetka, čudak, ali drag - kazala mu je Bojana bez srama. 

Što je još otkrila Dudi i Bojanu, ne propustite pogledati večeras u 21.20, na RTL-u.

 

POGLEDAJTE NOVI SHOW 24SATA "LJUBAV IDE KROZ ŽELUDAC":

 

Idi na 24sata

Komentari 34

  • andrea2 13.02.2018.

    Stara bi ju dala namočiti😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

  • Marialoren 13.02.2018.

    mislim da se ona zabunila ili je to sanjala ,koliko moras biti lupit da ides ovako nesto izjaviti,,

  • legica1992 13.02.2018.

    Jucer sam pogledala BB, toliko sam se nasmijala, onaj neki s naocalama, prica kao da je ovaj neki decko sigurno homoseksualac, a on je homoseksualac 1/1. Takvi najvise i prisiju etikete drugima, koji se sami bore s takvim stvarima. Sve u svemu, na istu foru kao i oni ostali do sad, iste teme itd..kandidati su dosadni dosta.

Komentiraj...
Vidi sve komentare