Obavijesti

Show

Komentari 96

Sve Big Brother provale Ane: Od 'inventa' do 'debelih nogu'

Sve Big Brother provale Ane: Od 'inventa' do 'debelih nogu'
9

Bjelovarčanka je prošlog tjedna bila 'alfa i omega' Big Brother kuće. Iako su neki stanari bili nezadovoljni njenom vladavinom, Ani nitko nije osporio da je najzabavnija natjecateljica

VIDEO

Ana Marković (27) iz Bjelovara nasmijala je mnoge gledatelje devete sezone showa Big Brother. Ana se prijavila u reality jer joj je, kako kaže, dosadilo konobariti. Odmah je istaknula da je simpatizerka HDZ-a i 'ljubiteljica svega Hrvatskog', a pohvalila se da se rukovala i s Ivom Sanaderom. 

- Njezino me ponašanje vrlo iznenadilo. Ana je potpuno prirodna i tu nema rasprave. No inače je temperamentna i eksplozivna, mislio sam da će se više svađati i ugodno me iznenadila što se odmah prilagodila - rekao je njen zaručnik Ante Stari

Njenu iskrenost prepoznali su i stanari, kao i gledatelji koje oduševljava svakodnevnim 'provalama' u kući ili u ispovjedaonici, s kojima i sama sebe nasmije. 

8
| Foto: Privatni album/Pixsell/Tomislav Miletić

Kada je došlo vrijeme prvih nominacija, Marković je 'kao iz puške' nominirala Daniela Tomića Zebu (25).

- Nominiram Zebu. On meni govori da imam debele noge, a nemam - rekla je tada Ana. 

Ana glumi Kolindu, ali nije joj jasno tko je Jakov

Znate da se Big Brother nikad ne smije... Ali, izdržati da ne prasnete od smijeha kad čujete Anu, jednostavno nije moguće! Garantiramo da je ovo sve što vam treba danas za sreću! 🤣🤣🤣 Ana glumi predsjednicu Kolindu, ali joj nije jasno tko je Jakov! 🇭🇷 Više na: http://bit.ly/2nMEZe5 #BigBrother #BB2018 #tajneilazi #jakoveizdrži

Posted by Big Brother Hrvatska on 6. veljače 2018

Nakon što je Bjelovarčanki Big Brother objasnio tjedni zadatak te joj priopćio da će biti 'BB Kolinda', odnosno predsjednica 'Big Brother Republike', postavio joj je pitanje: 'Tko će biti tvoj Jakov?', misleći na supruga predsjednice Kolinde Grabar Kitarović. 

- Jakov? Jakov? Brate, što je to Jakov? Sluga? - pitala se Ana na glas. 

Stanara Nikolu Vidovića (22), koji se sa svojom lažnom obitelji 'skrivao' u tajnoj kući, ovaj joj je tjedan Big Brother predstavio kao 'revizora Europske Unije'. Big Brother se opet našalio s Anom te ju je na engleskom upitao kako joj se sviđa 'revizor'. 

- Good, good. Very good. Dobar mi je. Very... kako bih ti ono rekla, znači, nice. Very nice. Very... nice, evo - odgovorila je Marković, koja za sebe kaže da je snalažljiva, stoga joj nije problem pričati na engleskom iako ga baš i ne zna najbolje. 

Kada su je 'radnici' BB Republike naljutili te kada joj je Big Brother rekao da ih mora kazniti, Ana je izjurila iz ispovjedaonice i vikala:

'Žurka je prekinuta zbog uništavanja inventa!', misleći pri tom na 'inventar'. Kasnije je, usput, poručila radnicima da više rade jer se 'tržište proizvodnje povećalo'. 

Konobarica iz Bjelovara nasmijala je i Big Brothera kada se 'zapetljala' oko seksualnosti. 

- Hetero je ono kada voliš muške i ženske, a ne... to je zapravo metro - rekla je u ispovjedaonici. 

Ana je do sad 'otkrila' i da stres liječi hranom. 

- Malo mi je teže u ovoj kući. Išla sam od muke malo pojesti - rekla je. 

bb 2018 hrvatska

Ani je dosta svega, a najviše Orkyja..uf... #BB2018 #BigBrother #tajneilazi

Posted by Big Brother Hrvatska on 2. veljače 2018

Bjelovarčanka, koja inače radi kao konobarica, pogubila se i u brojevima. Big Brother joj je objasnio da će Jakov, kao njen 'suprug', imati jedan bod više prilikom nominacija. 

- Evo, brate, ovako. Znači, dva puta dvije kruške i jedanput jednu krušku. Ne, to mi je onda pet - 'zapetljala' se Ana kojoj je Big Brother objašnjavao što to znači.  

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 96
VIDEO

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'
ZBUNILA PRATITELJE

Ella Dvornik: 'Ono kad imaš sve dokaze da te netko prevario...'

Poznata hrvatska influencerica je objavila par fotografija, a zatim se raspisala o svojem omiljenom 'emojiju' te iznenadila...

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'
MEKA ZA CELEBRITYJE

Aleksandra Prijović ima i drugi posao, a nema veze s glazbom: 'Uložila u njega 200.000 eura'

Podržali su je brojni kolege s estrade, među kojima Rade Šerbedžija, Lepa Brena, Jelena Rozga, Aco Pejović, Andrija Milošević...
Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...
NOĆNA PTICA

Ma što to Filip iz 'Braka na prvu' radi u 4 ujutro? Ne, ne vježba...

Filipa Belića su eksperti 'Braka na prvu' spojili s Tamarom Razum. Kad ju je prvi put vidio, tvrdio je da ju nikad ne bi mogao odvesti baki, koja je važna figura u njegovu životu. Ipak, nedavno je promijenio mišljenje