To je to što me zanima!

BB Diva nastupa kao žena na reviji frizura u Rijeci

Nije bilo reakcija. Svi su mislili da sam žena - oduševljen je Hrvoje, koji je svoju pjesmu izveo odjeven u krinolinu koju je spremio za Doru
Vidi originalni članak

Pa zar nisam lijepa? Trebao bih tako živjeti, kroz smijeh je rekao bivši bigbrotherovac o svojem izgledu na reviji frizura u Rijeci. Hrvoje Šoštarić-Diva (28) nastupa odjeven u ženu.
- Moja pjesma 'Diva, jedna i jedina’ govori o glamuru i blještavilu. Styling mora pratiti pjesmu - objasnio je Hrvoje, kojeg na riječkim ulicama s vlasuljom i šminkom na licu nitko nije prepoznao.
- Nije bilo reakcija. Svi su mislili da sam žena - oduševljen je Hrvoje, koji je pjesmu izveo odjeven u krinolinu. Za izvedbu druge pjesme “Drama Queen”, koju je posvetio riječkome modnome mačiću Giovanniju Jakovcu, Hrvoje je pokazao i stražnjicu.
- Komentirali su da baš imam dobru guzu i noge - rekao je Hrvoje, koji nakon prekida s dečkom Gregorom još nema stalnu vezu.
- Ima svašta, ali ništa ozbljino. Nedostaje mi bivši dečko. Da mogu vratiti vrijeme i izbrisati sve, to bih i napravio, samo da ponovno budem s njim - zaključuje mogući Salomein nasljednik.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • maya2509 10.04.2008.

    to Hrvoje samo naprijed,ja te podržavam....

  • tajnamoja 09.04.2008.

    Salome je za ovog kraljica majka.

  • user_21901 09.04.2008.

    Bože sačuvaj pa u kojem svijetu će moje dijete odrasti....

Komentiraj...
Vidi sve komentare