To je to što me zanima!

BB Diva se za Maja-Paolu obrijala i nauljila noge

Maja-Paola proslavila je svoj 21. rođendan s Big Brother sustanarima. Hrvoje, poznatiji kao Diva, došao je u prozirnoj haljini i tangama
Vidi originalni članak

Bivši stanari "Big Brothera" okupili su se na rođendanu Maja-Paole u zagrebačkom Fly Baru. Već sutradan sa sestrom Bekirom otputovala je u Pulu.
- Sa sestrom moram nadoknaditi 20 godina života koje nismo provele zajedno. Dobila sam posao u kasinu, a u Zagreb se vraćam na jesen - kaže Maja-Paola. Dečka nema, a za Stipu kaže da su bili i ostali prijatelji. U showu je nabacila osam kilograma, koje još nije skinula.
Tessa i Vedran nisu se vidjeli dva tjedna pa su jedva dočekali jedno drugome poletjeti u zagrljaj. Njihova veza zasad funkcionira na daljinu. Hrvoje je iz Rijeke na party došao našminkan poput žene. Šokirao je djelatnike na naplatnim kućicama.
- Čim sam gurnula ruku kroz prozor, zaposlenici u naplatnim kućicama ugledali su moje duge crvene nokte i oduševili se. Tad su mi vidjeli facu i šokirali se - smije se Diva.
Satima se pripremala za nastup. Obrijala je noge, nauljila ih, posula se šljokicama i obukla štikle od 12 centimetara. Pjevala je svoju “Diva One and Only”, koja nije prošla na HRF-u ni Dori.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • jedinstvena 28.04.2008.

    ja bi isto tog vedrana.. bas je mmmmmm..

  • Tinami 28.04.2008.

    Slažem se, Tesa je daleko najzgodnija od tih bb cura.

  • brik 28.04.2008.

    je tesa mačka,najbolja je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare