To je to što me zanima!

BB Dule zavodio manekenke, a onda ga je dočekala Radojka

Bivši stanar Big Brothera bez supruge je otišao u noćni provod, piše srpski Press. Nakon zabave s manekenkama Radojki je obećao da je više neće ostaviti samu
Vidi originalni članak

Nakon što ga je nedavno milanska policija uhitila dok je snimao reality show 'Put oko svijeta u 80 dana' u trgovini Metro, bivši stanar Big Brother kuće odlučio je zaboraviti na brige i malo se zabaviti, piše srpski Press. Bez supruge Radojke (47), koja je umorna zbog stresa ostala u hotelskoj sobi, Duško Bogdanović (55) sam se uputuio u diskoteku 'Club'. Poljoprivrednik iz Galibabinca ipak nije bio usamljen jer je ubrzo vidio zgodne manekenke koje su došle u klub. Zabavljao se pijući alkohol i zavodeći ih. Nakon povratka u hotel imao je okršaj s Radojkom pa joj je morao obećati da je više nikad neće ostaviti samu u hotelskoj sobi. 

- Moja Radojka jako se uplašila kad je shvatila da su nas uhitili. Nije razumjela što se događa i zašto nas policija odvodi u zatvor. Strašno joj je bilo - ispričao je šokirani Duško nakon uhićenja.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • vidovnjak 29.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • blonde 29.09.2011.

    pustite ga, neka uživa dok ima šanse, ovako bi i dalje ostao zatucani seljak....neka se i njemu malo posreći....naivan je, dobar i pošten, nije bitno kako izgleda i odakle je...

  • zlikavica 29.09.2011.

    dosadno je više čitati čime se bavi nepismeni čarapan i njegova rumenka

Komentiraj...
Vidi sve komentare