To je to što me zanima!

BB Horvat: Imam li djevojku? Pročitat ćete sve u mojoj knjizi

Horvatu Čaglju nakon izlaska iz BB kuće žene su nudile samo seks na jednu noć. Dalmatinac će u prvijencu 'popisati' sve 'ulete' djevojaka njemu, Lesteru i Nikoli
Vidi originalni članak

Prvo ću morati pitati dečke za dozvolu kako bih mogao pisati o njima. Ipak smo se nas trojica najviše družili nakon izlaska iz BB kuće, kroz smijeh nam je rekao Horvat Čagalj (33), bivši stanar 'Big Brothera'.

Dodaje da su bili u svakakvim situacijama i siguran je kako će pristati da piše o njima.

- Dat ću im dio zarade - kaže Horvat.

Pravnik iz Dugog Rata objašnjava da je na ideju za pisanje knjige došao zato što su ga svi ispitivali kako to da se još nije zaljubio.

- Neki dan sam s dečkima prepričavao što nam se sve dogodilo i baš smo se nasmijali. Žene su nam nudile svašta. Sa mnom su se htjele poseksati na jednu noć - rekao nam je Horvat.

Pohvalio se i da je nedavno dobio poslovnu ponudu vezanu uz modu, ali još ne može otkriti o čemu je riječ. Nada se da će uskoro i njegov najbolji prijatelj iz BB kuće Duško Bogdanović, poljoprivrednik iz Galibabinaca, doći kod njega na more.

- Stalno se dopisujem s njegovom kćeri jer se on ne zna služiti internetom. Nadam se da ćemo se uskoro vidjeti - kaže Horvat.

Idi na 24sata

Komentari 54

  • tinka12 20.08.2011.

    hehe, za 20 godina ce djeca za lektiru citat horvata, simonicu, drpićku i sl književnike :D

  • angie95 20.08.2011.

    a meni je horvat tak sladak, kao neka curica :D

  • kmetek 20.08.2011.

    -_-

Komentiraj...
Vidi sve komentare