To je to što me zanima!

BB Katja i Kristina u dilemi: Je li zgodniji Kalinić ili Mandžo?

Dok se naši dečki pripremaju za utakmicu sa Češkom, Katja i Kristina iz Big Brothera uhvatile su se ocjenjivanja Vatrenih. Katja se nada da Mandžukić nema curu, a Kristina da će upoznati vratara Lovru Kalinića
Vidi originalni članak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Naši su nogometaši definitivno najzgodniji, slažu se Katja Usenik (25) i Kristina Vukas (29). Cure već danima misle samo o nogometu, a dok čekaju utakmicu sa Češkom raspravljale su o tome tko je od Vatrenih najzgodniji. Složile su se da je Mario Mandžukić savršen za Katju jer oboje vole tetovaže, dok je Kristina bacila oko na vratara Lovru Kalinića.

 - Još nikog od njih nisam upoznala, ali ovu dvojicu bismo mogle zvati da idu s nama van kad se vrate iz Francuske. Pokazat ćemo im da se najbolje zabavljamo - kaže Katja.

Želite vidjeti francuski nacionalni ponos okupan u hrvatskim bojama? Ništa lakše! Jedino što morate učiniti jest tijekom dana što češće na društvenim mrežama (Facebook, Twitter i Instagram) upisati hashtag #CRO.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • svemiravno 17.06.2016.

    joj Katja, rado bi te

  • cornelie 17.06.2016.

    koji debili lupaju minuse zbog ovakve dvije jeftinjare????

  • Luka012 17.06.2016.

    zaboli nas što misle oni koji su sudjelovali u najgorem BB ikad....svakakve budalaštine ja mogu gledat ali ovo nisam mogao

Komentiraj...
Vidi sve komentare