To je to što me zanima!

BB Orky se počastio motorom: 'Sad se obožavam utrkivati!'

Osim motocikla, BB Antonio ima i auto za karting s kojim se također utrkuje. Sa sudionicima emisije ‘Big Brother’ ostao je u dobrim odnosima...
Vidi originalni članak

Ovogodišnji pobjednik BB Antonio Orač (27), poznatiji kao Orky, kupio je polovni motor marke KTM za 42 tisuće kuna i njime se pohvalio na društvenim mrežama. Oduvijek voli adrenalin i ekstremne sportove, a kaže kako na motoru nikog nije vozio zato što ima samo jedno sjedaće mjesto. 

- Sa svojim dečkima iz Bjelovara odem na stazu i tamo se utrkujemo s motorima. To zaista volim i to mi je gušt. Ovo je jako dobar motor u svojoj klasi - priča Antonio koji još uvijek neka vozačku dozvolu. Trenutačno preuređuje kuću i to mu oduzima puno vremena pa ne stigne ići u autoškolu. Zato motor vozi samo na stazi, a ne po cesti. Osim motora, Antonio ima i auto za karting s kojim se također utrkuje. 

- Jednom sam prilikom bio na stazi i vidio djevojku kako vozi karting. Znate kakvi su dečki, odmah su komentirali zašto je žena za volanom. A cura je odvozila toliko dobro da ja nisam htio na stazu dok se ona ne makne. Vozila je bolje od mene - prisjeća se Orky. Sa sudionicima emisije "Big Brother" ostao je u dobrim odnosima i često se čuju. 

VIDI OVO! 10 zanimljvosti o Vedranu Ćorluki. 

- Tomo me nije prestao zvati na more, a Zeba hoće da dođem u Slavonski Brod. Nije da ne želim već jednostavno ne stignem, previše je obaveza - zaključio je Antonio kojemu je hobi restauriranje bicikli s čime se bavi već 13 godina.

VIDI OVO: Najemotivnije obiteljske slike naših nogometaša.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • Mario911_1 12.08.2018.

    Dragi Tomo, dragi Zebo! Nemate vi pojma s kime ste zivjeli, više manje ta tri mjeseca. Ja sam za da se čovjeku da Oscar jer je odglumio ulogu svog života. Odličan pet! Ili je lik podvojena licnost.( A možda samo je scenarij napisao tako) U Bjelovaru specifična i neopisivo flegmatična osoba, što je i karakterom najizražajnije kod njega plus velike mane s kojim ga ne želim uvrijediti i pisati javno. Zna on to jako dobro. Možda samo ja sada muljam i lažem , tko će to znati ! Neka si pokupio pare, ostani mi samo tako i dalje pametan i podvojen jer 5×5 je 25 ;)*

  • Jedan_dečko 11.08.2018.

    Kao da se netko sjeca tih likova hahaha

  • cimerrr 11.08.2018.

    Orky,drži se motorom staze za utrkivanje,na cesti si sa njim jednom nogom u grobu. Pročitaj malo crnu kroniku!

Komentiraj...
Vidi sve komentare