To je to što me zanima!

BB pobjednik se opet zaljubio? Spejko pokazao svoju kraljicu

Moja kraljica, napisao je BB pobjednik Darko Petkovski uz fotografiju koju je objavio na svojem Instagram profilu, a na kojoj pozira s atraktivnom brinetom s kojom je, čini se, u vrlo blizak
Vidi originalni članak

Već neko vrijeme šuška se da je BB pobjednik Darko Petkovski (27) našao novu djevojku, a sada se čini da u slučaju simpatičnog Makedonca zaista vrijedi ona da 'gdje ima dima, ima i vatre'.

- Moja kraljica - napisao je Darko uz fotografiju koju je objavio na svojem Instagram profilu, a na kojoj pozira s atraktivnom brinetom s kojom je, čini se, vrlo blizak. Dotična ljepotica zove se Nena Trajkovska, studentica je te je, baš kao i Darko, rodom iz Kumanova.

Izgleda da je Darko napokon prebolio svoju reality ljubav Tinu Šegetin, a osim u ljubavi, krenulo ga je i u poslu. Naime, on je pod umjetničkim imenom Spejko predstavio svoj prvi singl 'Palimo' za koji je spot snimio u Splitu i Makarskoj.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • Waltter nibra Hrvatsku 13.07.2016.

    pametna sigurno nije ,čim je z ovim bedakom...i još k tomu "lik" je ptarši ,ideš!

  • lolo15 11.07.2016.

    Lijepa cura ali Darko mi je bio tako sladak kad je u BBu obrijao bradu...isti DiCaprio u Titanicu a s ovom bradom mi se nikako ne sviđa 😊

  • kogabriga1 11.07.2016.

    Cim je clanak o nekom umjetniku ima i puno komentatora.

Komentiraj...
Vidi sve komentare