To je to što me zanima!

BB Sabina Santl pozirala u mini bikiniju pa je napali: Nije u redu da se udana žena fotka gola...

Moj muž je samouvjeren i nema ništa protiv polugolih, golih fotografija. Drugi mogu samo gledati ono što on ima, odbrusila je Sabina koji joj ostavljaju loše komentare ispod fotografija
Vidi originalni članak

Bivša kandidatkinja reality showa 'Big Brother' Sabina Santl (35) od 2008., kad je bila na malim ekranima, izgled je promijenila iz korijena. Sad je bujna crnka, iako je u realityju bila sramežljiva plavuša. Nedavno je ponovno povećala grudi u jednoj privatnoj klinici u Zagrebu, a novim atributima hvali se gdje god stigne. 

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatice prije estetskih korekcija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sabina više nimalo nije sramežljiva jer su joj društvene mreže krcate golišavim fotografijama. Pozira u donjem rublju, uskim i kratkim haljinama i mnogim provokativnim modnim kombinacijama, a sad je došao red da se fotografira i u minijaturnom kupaćem kostimu. 

- Moje tijelo u mini bikiniju - napisala je Sabina. 

Iako su joj mnogi dijelili komplimente, pod gotovo svakom Sabininom golišavom fotografiju nađu se i loši komentari. Ovoga puta zamjerili su joj što je u braku, a tijelo eksplicitno pokazuje na društvenim mrežama.

- Je li u redu da udana žena postavlja ovakve fotografije i ima Onlyfans profil na kojem je čista erotika? Ne znam samo što muž misli o tome da mu netko gleda ženine gole slike - napisao je Sabinin pratitelj. 

Bivša BB stanarka imala je spreman odgovor za 'kritičare'.

- Moj muž je samouvjeren i nema ništa protiv polugolih, golih fotografija. Drugi mogu samo gledati ono što on ima, tako da može nam se - napisala je Sabina. 

Sabina je, kako kaže, u sretnom braku i ima dvoje djece. Sa suprugom priča o svemu i ima njegovu podršku što god radila. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • bree77 21.07.2020.

    A što ne zna tu facu namjestiti..... Katastrofa

  • Munchmallow08 21.07.2020.

    Muz zaraduje na “ tome “

  • Kila kruha kila perija 21.07.2020.

    Nije u redu da se udata zena slika gola??? Koji debil moras biti za tu izjavu

Komentiraj...
Vidi sve komentare