To je to što me zanima!

BB Tessa zaspala usred razgovora sa stanarima

Stanari moraju cijelu noć ostati budni kako bi uspjeli izvršiti zadatak. Koriste razne 'tehnike', a Goran se čak šarao po licu crnom olovkom
Vidi originalni članak

Stanari se na razne načine pokušavaju animirati da ostanu budni cijelu noć i izvrše zadatak. Goran se po licu išarao crnom olovkom, Vita je zavijala na sunce, Arsen priča mađarski u vlastitoj interpretaciji. Zadatak najteže pada Kreši. Žali se da će pasti u nesvijest. Tessa je pak pokleknula. Zaspala je usred priče. Samo sam oči zaklopila, pravdala se.

VITA JE REKLA MAJI DA JE NEZRELA
Stanari su igrali bocu istine. Vita je priznala Maja-Paoli što misli o njezinu plaču zbog zadatka. Mislila sam da si zrela, a ponašaš se kao neka petnaestogodišnjakinja, rekla joj je Vita.

TVRDI DA NIJE NA DIJETI ZBOG STIPE
Stipe je podbadao Maja-Paolu da se popunila u posljednje vrijeme. Tessa je pitala Maju je li na dijeti zbog njega. Isključivo zbog sebe sam išla na dijetu, odgovorila je Maja.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Dani F 15.11.2007.

    hey hacker-ri, pa ti si svuda, koju god stranicu otvorim da vidim šta iima u domovini, koji god članak, svuda neki tvoj komentar! jel ti to možda posao? de sredi i meni nešta tak, ni ja nemam šta radit po cijele dane!

  • Hacker-ri 15.11.2007.

    i dalje mi neide u glavu di su sad sve one gluposti koje se bore za prava covjeka ! Di je sad spavanje po 7 sati minimum.... !

Komentiraj...
Vidi sve komentare