To je to što me zanima!

BB Vedran: U mom odnosu s Tessom sve je otvoreno

U Novu godinu pobjednik BB-a ući će s bivšim sustanarkama, Tessom i Senkom. Djevojke će Vedrana i obitelj posjetiti u Slavonskom Brodu
Vidi originalni članak

Otkad je izišao iz Big Brother kuće kao pobjednik, Vedranu Lovrenčiću (24) život se okrenuo. Slaviti je nastavio i tijekom blagdana u svom rodnom gradu, Slavonskom Brodu.
- Ovo nam je bio najljepši Božić do sada. Vedran je obično radio tijekom blagdana, a sada smo bili zajedno - rekla je mama Katica.
Za Novu godinu u goste mu dolaze bivše sustanarke Tessa (18) i Senka (18). Znači li to da između njega i Tesse ima više od prijateljstva, Vedran nije želio potvrditi.
- Tessa mi je jako draga, ali sve je u našem odnosu otvoreno. Još nismo stigli ni popričati otkad smo izišli iz kuće. Sigurno ćemo ostati odlični prijatelji - rekao je Vedran. Dio osvojenog milijuna dat će ostalim finalistima - Kreši, Arsenu i Maji-Paoli.
- Dogovorili smo se da onaj tko pobijedi da određeni iznos ostalima. Poštovat ću to. Ne želim govoriti o ciframa. Smatram da svatko od nas to zaslužuje - kaže pobjednik četvrtog BB-a.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • bumbix 27.12.2007.

    Ne daj nikom ništa, Vedrane. To je Arsenova provala ako on slučajno izvisi.Pitanje je da li bi on to zaista učinio.Neeemoj!

  • mayhem26 27.12.2007.

    Svaka čast,i ja bi isto učinio,sad se vidi sta je slavonac,a sta dalmatinac.

  • user_839 27.12.2007.

    pa...svaka čast!pitam se da li bi ostali podijelili milju bez obzira na dogovor, ali ako vedran tako želi... bravo!

Komentiraj...
Vidi sve komentare