To je to što me zanima!

BBC krivo potpisao glumicu koja je dobila Grammyja: 'Možda da prije objave provjerite fotke?'

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Pogreška se dogodila dok je televizijska kuća izvještavala o dodjeli Grammyja. Nakon brojnih kritika gledatelja i korisnika društvenih mreža, ispričali su se na Twitteru
Vidi originalni članak

Beyonceina velika noć, pisalo je na programu BBC Newsa ispod fotografije glumice Viole Davis (57). Pogreška se dogodila dok je televizijska kuća izvještavala o dodjeli Grammyja koja se održala u noći s nedjelje na ponedjeljak, a na kojoj je Beyonce (41) osvojila četiri nagrade te oborila rekord postavši glazbenica s najviše osvojenih Grammyja

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gledatelji su primijetili propust BBC Newsa te su na društvenim mrežama priložili fotografije na kojima je vidljiva greška.

PRED KAMERAMA VIDEO J.Lo i Affleck u žustroj raspravi na dodjeli Grammyja: 'Prestani! Lijepo se ponašaj...'

'Tko će reći BBC Newsu?', 'Možda da prije objave provjerite vaše fotografije?', pisali su gledatelji na društvenoj mreži Twitter.

BBC News je shvatio da su učinili pogrešku te su objavili ispriku.

- Ispričavamo se zbog pogreške sinoć kada je naš informativni program nakratko prikazao fotografiju Viole Davis sa siječanjske dodjele Zlatnih globusa uz naslov o Beyonce na jučerašnjoj dodjeli Grammyja. Ovo je palo ispod uobičajenih standarda BBC-ja - pisalo je.

Viola Davis odnijela je kući nagradu za najbolju audioknjigu, naraciju i pripovijedanje. Postala je jedna od rijetkih zvijezda koje su u svojoj karijeru osvojile nagrade Emmy, Grammy, Oscar i Tony, takozvani EGOT.

Ovo nije prvi put da je BBC napravio takvu pogrešku. Krajem siječnja, dok su izvještavali o nominacijama za Oscara, BBC je pomiješao nacionalnosti nominiranih glumaca. Irskog glumca Paula Mescala (27) nazvali su Britancem. 

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 07.02.2023.

    BBCu sve crnkinje izgledaju isto,...taj krasni imperatorski mentalitet

Komentiraj...
Vidi sve komentare