To je to što me zanima!

Bear uplašio Efrona: Ne mogu vjerovati kako je ovo visoko...

Holivudski glumac upustio se u avanturu života s Bearom Gryllsom. U isječku iz nadolazeće sezone, vidimo Zaca i Beara kako se spremaju sputiti niz visoku liticu
Vidi originalni članak

Poznati avanturist za novu sezonu spremio nam je uzbudljivu novu emisiju 'Running Wild With Bear Grylls' u kojoj zajedno s njim u divljini pokušavaju preživjeti poznati holivudski glumci.

Sada je objavljen isječak iz epizode sa Zacom Efronom (26) u kojem vidimo da Bear Grylls (40) uopće nije štedio zvijezde koje je poveo na put.

U kratkom videu vidimo ih kako se spremaju spustiti niz visoku liticu u jezero ispod nje. Kako bi se odmah osigurao da će se obojica uistinu i sputiti niz liticu, Grylls je u jezero bacio njihove ruksake pa su onda i oni, htjeli - ne htjeli, morali sići za njima.

- Ne mogu vjerovati kako je ovo visoko - rekao je Zac kada je vidio gdje se moraju spustiti.

Bear se samo nasmijao i rekao mu da su ovu avanturu zajedno započeli te da će ju zajedno i završiti. Obojica su tada skinuli svoje majice i pokazali nabildana torza, a Bear je još jednom provjerio opremu za spuštanje.

 Zacu se na licu vidjelo da mu nije baš svejedno zbog opasnog spusta u koji se upuštaju, ali hrabro je pratio sve upute i prihvatio Bearov izazov.

Osim Efrona, u sezoni će se još pojaviti i Channing Tatum, Ben Stiller i Deion Sanders.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Mariana1993 19.07.2014.

    Zac mmm :D

  • LiLu 19.07.2014.

    ahhaha pa i ukinuli su mu show jer je dokazano da je namjesteno 90 % toga , i te zivotinje kad god bi im zatrebala neka zivotinja samo bi je donjeli i stavili ,sve namjesteno bilo kolko god da je je to cool na tv u kad gledamo ..

  • mali zeleni prigorec 19.07.2014.

    Rekao mu je zajedno započeli i zajedno će završiti. To inače značilo, ili se spuštaš niz liticu sa štikom ili letiš dolje, pa ti biraj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare