To je to što me zanima!

Bebek za novi album angažirao sina Zvonimira, a singl prigodno nazvao: 'Kakav otac, takav sin'

Legendarni pjevač izostanak nastupa i turneja iskoristio je za rad u studiju i snimanje novih pjesama, pa iz toga proizlazi i njegov prvi duet sa sinom Zvonimirom (18), koji je oduševljen što može pomoći ocu
Vidi originalni članak

Kroz singl “Kupit ću nam sat” Željko Bebek (75) najavljuje izlazak novog albuma “Mali oblak ljubavi”. Pjesmu će izvesti na CMC festivalu u Vodicama, a govori o prolaznosti vremena. Da se to naslutiti i po lokaciji snimanja spota - bila je to nedovršena Sveučilišna bolnica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Na kojoj više nema prozora, ambijent je razrušen, a koliko je opasan govori i podatak da se tamo treniraju dečki za akcije spašavanja. Redateljica Sandra Mihaljević odabrala ga je upravo jer govori o prolaznosti vremena. Sat je nešto što te stalno podsjeća da se nešto dogodilo ili se tek treba dogoditi - rekao je Bebek.

Legendarni pjevač izostanak nastupa i turneja iskoristio je za rad u studiju i snimanje novih pjesama, pa iz toga proizlazi i njegov prvi duet sa sinom Zvonimirom Bebekom (18), u pjesmi “Kakav otac, takav sin”.

OTVORIO DUŠU Željko Bebek: Otišao sam iz Bijelog dugmeta jer nisam htio pjevati 'Ravna ti je Jugoslavija'

Publika je mladog Bebeka već mogla upoznati na očevim koncertima, kad je bio gitarist. Sad će ga imati prilike čuti i kako pjeva. Njihova “suradnja” počela je Željkovim gostovanjima na koncertima sina.

- Bio mi je san jednog dana svirati s tatom, biti s njim na pozornici. Nisam mislio da će mi se želja ostvariti tako brzo - rekao nam je prošle godine.

Idi na 24sata

Komentari 10

  • ne znaš ništa 30.05.2021.

    Zvone prvo nauči se da pjevaš .. sramotiš sebe i tatu ...tata ti je kralj...

  • život- Zi 30.05.2021.

    Zeljko sat je super na engleskom će završiti po putovima engleske i dalje... porazgovarao s ekipom 100%

  • _MAX_ 30.05.2021.

    Zario i palio sa Rock'n'rollom pa onda postao seljo beljo sa njegovim pjesmicama....pljuc!

Komentiraj...
Vidi sve komentare