To je to što me zanima!

Beckamova ljubavnica seli se u Los Angeles

Rebecca Loss, koja je imala ljubavnu aferu s Davidom Beckhamom u 2004., planira se preseliti u Los Angeles. Victoria je zbog toga bijesna
Vidi originalni članak

Rebeca Loss (30) seli se u Los Angeles kako bi ostvarila glumačku karijeru. Victoria Beckham (33) je bijesna i i boji se da bi to moglo utjecati na njen brak s Davidom (32) .
- To je Victorijina najgora noćna mora. Jedan od razloga zašto su se Beckhami preselili iz Londona u Los Angeles jest to što je David osjećao da je dužan Victoriji. Želio je popraviti štetu nastalu njegovom prevarom. Činjenica da se prošlost vraća. To je kao da kopate ranu koja je tek počela zacjeljivati. Sve one stare nesigurnosti koje su čučale u Victoriji sada će izaći na površinu i to će ju uništiti - rekao je prijatelj Posh Spice. Victoria se boji i da bi Rebeccin glumački uspjeh mogao negativno utjecati na njene glumačke angažmane.
- Hollywood je jako malo mjesto i velika je mogućnost da se Rebecca i Victoria budu natjecale za iste uloge. Takav susret neće biti nimalo ugodan - rekao je prijatelj.
- Vidjela sam ih u Los Angelesu. Neću ih izbjegavati. Ne znam što bih im rekla da se sretnemo, ali sam sigurna da će mi Victoria pristupiti. U Los Angelesu ima mnogo lijepih djevojaka i nisam sigurna da David može ostati vjeran - izjavila je Rebecca Loss.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • user_682 20.09.2007.

    za njega se barem zna da ima ljubavnicu...penis, da budem kulturna,na panj i zamahnut sjekirom.

  • Ferin 20.09.2007.

    pa kaj niste pisali o tome prije tjedan dana?

  • upitnik 20.09.2007.

    neka mu stavi lokot na onu stvar da može samo pišat ;-))

Komentiraj...
Vidi sve komentare