To je to što me zanima!

Beckham pjevao božićni hit, Victoria snimala, a javila se i Mariah Carey: 'Ljudi, volim vas'

Dizajnerica i nogometaš u braku su 23 godine, a njihova ljubav je svakim danom sve jača. Na svojim društvenim mrežama često pokazuju koliko im je zabavno u braku i time nasmijavaju obožavatelje
Vidi originalni članak

Pjevačica i dizajnerica Victoria Beckham (48) podijelila je humorističan video supruga Davida Beckhama (47), u kojem je on zapjevao veliki božićni hit pjevačice Mariah Carey.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na videu se može vidjeti David koji uživa u šalici kave i opušta se na mobitelu, a u isto vrijeme tiho pjevuši pjesmu 'All I Want For Christmas Is You'. Victoria ga je tajnovito snimala, sve dok bivši nogometaš nije mogao otpjevati visoku notu. Tada se Victoria nasmiješila pa je David primijetio da ga snima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Prvo mu je bilo malo neugodno jer ga je snimala, ali joj je naposljetku pokazao pravi glazbeni talent. 

- Dao je sve od sebe - poručila je dizajnerica u opisu, a u komentarima se javila i Mariah.

BECKHAMOVI SU JOŠ ZALJUBLJENI Otkrivena Victorijina tajna: Muž David ima alatku kao auspuh od traktora, ponosna sam na njega

- Ovo mi je sada nova omiljena izvedba pjesme. Ljudi, volim vas - napisala je.

Komentare su preplavili i oduševljeni obožavatelji koji su pohvalili Beckhamove sposobnosti pjevanja. 'David ima super glas', 'Ima li nešto što on ne zna raditi', 'Hvala ti za ovaj poklon', samo su neki od brojnih komentara.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare