To je to što me zanima!

Beckham tužio časopis koji je pisao da vara ženu i izgubio je

Od časopisa In Touch tražio je 137 milijuna kuna za povredu ugleda i klevetu. Pod zakletvom je svjedočio da nije spavao s prostitutkom, sud je odbacio njegovu tužbu
Vidi originalni članak

Časopis In Touch objavio je da je David Beckham (35) svoju suprugu Victoriju Beckham (36) prevario s prostitutkom Irmom Nici (26). Nogometaš je protiv časopisa podigao tužbu za klevetu i pod prisegom tvrdio da napisi časopisa nemaju veze s istinom. 

Sudac Manuel Real na kraju 'sudske trakavice' presudio je u korist časopisa. Smatra da nogometaš i njegov odvjetnik nisu osigurali dovoljno dokaza kojima bi potkrijepili svoje tvrdnje da je Irma lagala. Primjerice, David je tijekom suđenja svjedočio da je u Londonu posjećivao bolesnog oca, a ne se sastajao s Irmom i plaćao joj za seks kako je ona tvrdila. 

- Žalit ćemo se na ovu presudu, ne morate uopće sumnjati u to - rekao je novinarima Beckhamov odvjetnik dok je odvjetnica koja je na sudu zastupala časopis zadovoljno trljala ruke.

Nogometaš je u studenom pokrenuo tužbu protiv časopisa i zahtjevao da mu isplate 137 milijuna kuna za psihičke boli i povredu ugleda koju su uzrokovali objavljivanjem laži. 

Idi na 24sata

Komentari 9

  • tajnamoja 15.02.2011.

    Ne plaća se seks već šutnja.

  • Harun32 15.02.2011.

    Nije on ni prvi ni posljednji nogometas koji je to ucinio. Drugi bar priznaju.

  • CIJELA HRVATSKA 15.02.2011.

    Dosao Beckham kod svecenika da se ispovjedi. !! Pita ga svecenik: - "A sto si zgrjesio?" Kaze mu Beckham: - "Danas sam igro nogomet i opsovo boga." Veli mu svecenik: - "Pa to se ne smije, ispricaj mi sto je bilo." Kaze Beckham: - "Bio korner i ja puco sa glavom i točno u stativu." Svecenik: - "I tad si opsovo boga?" Beckham: - "Ma ne, lopta se odbije opet meni, ja prođem dva igraca i golmana, prazan gol i tamam da opalim golman me srusi, pa penal." Svecenik: - "Znaci tad si opsovo boga?" Beckham: - "Ne." Svecenik: - "Jebo te _og, nisi valda promasio penal?

Komentiraj...
Vidi sve komentare