To je to što me zanima!

Beckhamov restoran još nije otvoren, no već je prebukiran

Union Street Cafe zajednički je projekt nogometaša i kuhara Gordona Ramsayja. U samo pola sata putem internetske stranice obroke je rezerviralo 1.200 ljudi
Vidi originalni članak

U rujnu će u Londonu vrata otvoriti Union Street Cafe, restoran poznatog kuhara Gordona Ramsayja i nogometaša Davida Beckhama koji se u svibnju oprostio od nogometne karijere. Iako još nije otvoren, restoran je već postao prava atrakcija. Tako je u roku od samo pola sata na internetskoj stranici restorana rezervirano čak tisuću i 200 večera dok je četiri sata kasnije taj broj udvostručen. 

- Jedva čekamo otvoriti vrata restorana kako bi ugostili sve one koji su već rezervirali svoje mjesto - rekao je Ramsay govoreći o njihovom velikom uspjehu.

Union Street Cafea nalazi se na poznatoj londonskoj tržnici  Borough Market. Interijer je trendovski dizajniran i otvoren, u stilu starih tvornica s golim zidovima od opeke i namještajem neutralnih boja. Jela će biti pripremljena u otvorenoj kuhinji, tako da gosti mogu gledati kuhare na djelu dok će sirovine nabavljati od Borough marketa te okolnih seljaka.

- Uzbuđeni smo zbog otvaranja Union Street Cafea u rujnu i sjajno je što David želi biti moj partner. On će biti moj pomoćni kuhar - našalio se Ramsay.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • eddy1973 31.08.2013.

    nema nego kada mama skuha ....fino a pristupačno...i još repete.

  • vrsni_astrolog 30.08.2013.

    gordon ramesy, škorpion poganog jezika, uživa u omalovažavanju slabijih (po njegovoj procjeni slabijih) i david beckham, bik, tupav ali uporan, prijateljstvo ii suradnja odlična, poslovično je slaganje bika i škorpiona

  • greys anatomy 30.08.2013.

    A šta ,ako je hrana dobra isplati se probat

Komentiraj...
Vidi sve komentare