To je to što me zanima!

Beckhamovi napustili Hrvatsku, ali njihovu ljetovanju nije kraj

Obitelj je Hrvatsku napustila u ponedjeljak, a godišnji će nastaviti u Italiji. Na odmor u Hrvatskoj potrošili su nekoliko desetaka tisuća eura, što i ne čudi, budući da jedna noć u luksuznom resortu stoji 10 tisuća eura
Vidi originalni članak

Nakon više od tjedan dana ljetovanja na Lopudu u luksuznom resortu Lopud1483, David (47) i Victoria Beckham (48) te njihova djeca otišli su u Italiju. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Paparazzi su Beckhamove uhvatili u Neranoi u društvu Sarah Ferguson (62), vojvotkinje od Yorka. Par se pozdravio s bivšom suprugom princa Andrewa (62) pa sjeo na ručak u jedan luksuzni restoran.

Prema pisanju britanskih medija, obitelj je Hrvatsku napustila u ponedjeljak, a godišnji će nastaviti u Italiji. Na odmor u Hrvatskoj potrošili su nekoliko desetaka tisuća eura, što i ne čudi, budući da jedna noć u luksuznom resortu stoji 10 tisuća eura (oko 75 tisuća kuna). Beckhamovi su uživali u vožnjama brodom te luksuznim restoranima u Dubrovniku i okolnim otocima.

Slavna obitelj bila je smještena u franjevačkom samostanu iz 15. stoljeća na otoku Lopudu u blizini Dubrovnika, koji je 2020. godine prenamijenjen u luksuzni resort. Nekoć je bio franjevački samostan Gospe od Špilice, a obnovila ga je grofica Francesca von Habsburg te napravila kuću za odmor s pet prostranih, elegantnih spavaćih soba koje su nekoć bile ćelije franjevaca. Kuća je nešto između muzeja, elegantnog boutique hotela i duhovnog utočišta 21. stoljeća zajedno s crkvom, zvonikom i romanesknim klaustrom.

U luksuznom kompleksu često boravi obitelj Habsburg, a na Lopudu su proveli i veći dio lockdowna tijekom pandemije koronavirusa.

POGLEDAJTE VIDEO: SVEKRVA BACILA SNAHIN POKLON

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bosanac1990 19.07.2022.

    kad ce u Bosnu na more?

  • Nap7 19.07.2022.

    Cijelo ljeto po mediteranu nek uzivaju

  • 19.07.2022.

    Kako važna vijest za naciju. Usput ne idem nigdje i nastavljam se kupati u moru negdje do konca listpada. I to bi nacija morala znati.

Komentiraj...
Vidi sve komentare