To je to što me zanima!

Becksu povećana muškost u reklami za Armani gaće?

David Beckham (32) na posteru za Armani izgleda poprilično obdareno. Prošlog ljeta u Italiji gaće su mu stajale puno komotnije...
Vidi originalni članak

David Beckham (32) predstavlja modernu muškost, on je sportski junak, suprug i otac, kazao je Giorgio Armani za poznatog nogometaša. Zbog tih razloga odabrao ga je za novo "lice" svoje reklamne kampanje za muško donje rublje. Kako Becksove gaće na reklamnom posteru izgledaju zavidno popunjene, odmah su počeli komentari kako mu je muškost "nadograđena" kompjutorskim tehnikama. Naime, kad su ga, također u gaćama, uslikali na ljetovanju prošle godine donje rublje mu je stajalo puno komotnije. Davidov glasnogovornik nije htio komentirati tu glasinu. 
- Već dugo sam veliki ljubitelj njegove odjeće. S godinama smo Victorija i ja postali dobri prijatelji s njim pa sam jako zadovoljan što smo imali priliku raditi zajedno. Giorgio Armani je za mene čovjek koji je u vrhu svoje branše već trideset godina - kazao je David nakon što se slikao u donjem rublju.
Zlobnici bi prokomentirali kako je Armani Becksu jako dobar prijatelj, pogotovo nakon što ga je ovako "obdario" u reklami.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • suedehead 13.12.2007.

    je,pussy je kad ga žena oblači...al na ovim slikama je...mrak :-)!!!

  • udrugabu 12.12.2007.

    ...djeca pokazuju pimpeke (i gledaju ko ima većeg),a budale novčanike...

  • user_1922 12.12.2007.

    Ajs Nigrutin - Bekam refren \"svi biste htjeli da vas j*be bekam u čm*r i u pič*u\"

Komentiraj...
Vidi sve komentare