To je to što me zanima!

'Before the Flood': DiCaprio se bori protiv dolazeće katastrofe

Dok prosječan glumac ne radi ništa po pitanju globalnog zatopljenja, osim što kupuje još jednu Teslu ili Priusa, Leonardo DiCaprio odlučio je učiniti nešto bitno
Vidi originalni članak

Dokumentarci o globalnom zatopljenju privlače pažnju javnosti već gotovo deset godina, otkako je objavljen dokumentarac Ala Gorea, 'Neugodna istina'. I dok prosječan glumac ne radi ništa po pitanju globalnog zatopljenja, osim što kupuje još jednu Teslu ili Priusa, Leonardo DiCaprio odlučio je učiniti nešto bitno - snimiti još jedan dokumentarac o toj pojavi.

Kako se čini, oskarovac je putovao svijetom, pričajući u U.N.-u i s Elonom Muskom i papom Franjom te sličnim znanstvenicima o globalnom zatopljenju. Svoja saznanja i putovanja zabilježio je uz pomoć redatelja Fishera Stevensa (dobitnik Oscara za film 'Uvala') te nam ih donosi u obliku filma 'Before the Flood'.

Pogledajte foršpan

- Samo želim znati koliko daleko smo dospjeli i možemo li išta učiniti da to zaustavimo - izjavio je Leonardo DiCaprio dok se gledao oči u oči, sa sigurne udaljenosti, s polarnim medvjedom, prije odlaska svojim avionom u toplije krajeve.

'Before the Flood' moći ćemo vidjeti na TV programu National Geographic Channel. A drugi, bitan, ovogodišnji film, o najvećoj katastrofi koja je uništila značajan dio ekosustava Sjeverne Amerike, 'Pakao na horizontu', s Markom Wahlbergom u glavnoj u ulozi, u sva bolja kina dolazi 13. listopada, u distribuciji Blitz filma.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Supermarine Spitfire 28.09.2016.

    Od svega mi je najstrašnije da netko može kupiti ružni Prius. A kakvi ljudi takav i planet. Neka ide do vraga sve.

  • danho 28.09.2016.

    rece on i sjedne u svoj privatni avion koji je onak na gorivo haha... cuj kako su nestali dinosauri, tak bu mede i nesto drugo bude nastalo i sve je to zivot jebga

Komentiraj...
Vidi sve komentare