To je to što me zanima!

Begini imaju proljetni hit uz koji će biti gušt zaljubiti se

Po prvi puta, Begini nisu na pozornici, nego se zajedno sa svojim najvećim fanovima izabranima na Facebook fan pageu druže i zabavljaju u subotnjoj noći
Vidi originalni članak

Nakon što smo od ljeta prošle godine i zadnjeg singla 'Kome da se žalim' obišli cijelu Hrvatsku i doslovno naučili publiku napamet sve pjesme s albuma 'Za sve moje bivše', stvarno je došlo vrijeme za novu stvar. U Hrvatskoj se nekako uvijek čeka ljeto za izbacivanje nove, poletne pjesme uz koju će se ljudi dobro osjećati. Mi smo na jednoj od proba zaključili da je bilo dosta i letargije i crnih vijesti, vrijeme je da krene zabava. Baš se tako i zove nova pjesma Begina – Kreće zabava, opisao je Mario Budišćak, frontman Begina, trenutno najtraženijih tamburaša modernog pop zvuka u Hrvatskoj i susjednim zemljama.

Paralelno je snimljen i video spot u zagrebačkoj Tvornici Katran, mjestu koje preko vikenda postane 'noćni dom' svim mladima i onima koji se tako osjećaju. Po prvi puta, Begini nisu na pozornici, nego se zajedno sa svojim najvećim fanovima izabranima na Facebook fan pageu druže i zabavljaju u subotnjoj noći.

Režiju spota Begini su ponovno povjerili Igoru Vignjeviću, a ovom su pjesmom započeli novu suradnju s eminentnim hrvatskim glazbenicima. „Kreće zabava“ spoj je Antonije Šole i Branimira Mihaljevića.

- Htjeli smo tim ljudima koji nas iz dana u dan podržavaju, prvima pustiti novu pjesmu. I svidjela im se. Nakon trećeg ponavljanja, već se plesalo kao da pjesma živi tjednima. To je ono najbitnije u cijeloj priči - složni su bili svi momci iz Begina. 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • 20.04.2015.

    Glazbeni ukus Hrvata, pardon hrvatskih državljana je sve lošiji. Ili su narodnjaci tipa Seve i Rozga, ili su tambure ili su klape koje više nisu klape....

  • ikik_1 16.04.2015.

    Jadni su

  • neja 15.04.2015.

    ništa posebno...

Komentiraj...
Vidi sve komentare