To je to što me zanima!

Bekvalac se udebljala 7 kila u karanteni: 'Isfrustrirana sam'

Pjevačica se u karanteni opustila, pidžamu nije skidala, a potom je shvatila kako se udebljala. 'Bacila' se na zdraviju prehranu kako bi liniju dotjerala onako kako želi
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cajka otkrila kako je skinula 35 kila: Pila sam tablete i vježbala

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (39) na društvenim je mrežama priznala kako se udebljala sedam kilograma. 

- Dakle, nakon ne znam točno koliko dana karantene, stala sam na vagu jer sam po prvi puta odjenula hlače, prije nisam skidala pidžamu. Suočila sam se s realnošću i činjenicom da sam se udebljala sedam kilograma. U pomoć sam odmah pozvala mog spasitelja i anđela čuvara. Moj život je robija - napisala je Bekvalac.

Uz to je priložila fotografiju svojeg obroka i pokazala kako se počela zdravo hraniti. No, dodala je kako je sada isfrustrirana. 

Ako je suditi prema fotografijama, Nataša vrijeme u karanteni provodi sa svojom djecom, kćerima Hanom (12) i Katjom (1).

- Mi smo kod kuće, mama u toku dana ide u trgovinu i kupi sve što treba. Igramo se, smijemo se, kuhamo, radimo kolače, pospremamo kuću. Baku i djeda vidimo svaki dan preko videopoziva. Još malo - napisala je nedavno u opis fotografije svoje mlađe kćeri te na taj način ispričala kako provode dane. 

Nataša trenutno nije u vezi, a iza sebe ima tri propala braka. Godine 2006. udala se za vaterpolista Danila Ikodinovića (43) od kojeg se razvela 2011. Zatim je od 2015. do 2017. bila u braku s rukometašem Ljubomirom Jovanovićem (37), a potom se 2017. udala za IT stručnjaka Luku Lazukića (38).

Ipak, Nataši treća sreća nije bila najveća, jer ju je Luka u travnju prošle godine pretukao u njihovom obiteljskom domu pa ga je odmah ostavila. Zanimljivo, pjevačica je ostala u dobrim odnosima s dva bivša supruga.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'S dvojicom od trojice bivših muževa sam u dobrom odnosu'

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • mexpert 29.04.2020.

    primi se posla

  • rubenibarruri 27.04.2020.

    I panj kad se cijepa se širi

  • bikla 27.04.2020.

    Iss šokiran sam. Evo baš sam danas mislil kak bum imal lijep dan i onda čujem ovo. Čvrstk se nadam kak buš prošla kroz ovo teško razdoblje za tebe, Nataša

Komentiraj...
Vidi sve komentare