Obavijesti

Show

Komentari 7

Bekvalac se udebljala 7 kila u karanteni: 'Isfrustrirana sam'

Bekvalac se udebljala 7 kila u karanteni: 'Isfrustrirana sam'
8

Pjevačica se u karanteni opustila, pidžamu nije skidala, a potom je shvatila kako se udebljala. 'Bacila' se na zdraviju prehranu kako bi liniju dotjerala onako kako želi

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Cajka otkrila kako je skinula 35 kila: Pila sam tablete i vježbala

Srpska pjevačica Nataša Bekvalac (39) na društvenim je mrežama priznala kako se udebljala sedam kilograma. 

- Dakle, nakon ne znam točno koliko dana karantene, stala sam na vagu jer sam po prvi puta odjenula hlače, prije nisam skidala pidžamu. Suočila sam se s realnošću i činjenicom da sam se udebljala sedam kilograma. U pomoć sam odmah pozvala mog spasitelja i anđela čuvara. Moj život je robija - napisala je Bekvalac.

Uz to je priložila fotografiju svojeg obroka i pokazala kako se počela zdravo hraniti. No, dodala je kako je sada isfrustrirana. 

Ako je suditi prema fotografijama, Nataša vrijeme u karanteni provodi sa svojom djecom, kćerima Hanom (12) i Katjom (1).

- Mi smo kod kuće, mama u toku dana ide u trgovinu i kupi sve što treba. Igramo se, smijemo se, kuhamo, radimo kolače, pospremamo kuću. Baku i djeda vidimo svaki dan preko videopoziva. Još malo - napisala je nedavno u opis fotografije svoje mlađe kćeri te na taj način ispričala kako provode dane. 

Nataša trenutno nije u vezi, a iza sebe ima tri propala braka. Godine 2006. udala se za vaterpolista Danila Ikodinovića (43) od kojeg se razvela 2011. Zatim je od 2015. do 2017. bila u braku s rukometašem Ljubomirom Jovanovićem (37), a potom se 2017. udala za IT stručnjaka Luku Lazukića (38).

Ipak, Nataši treća sreća nije bila najveća, jer ju je Luka u travnju prošle godine pretukao u njihovom obiteljskom domu pa ga je odmah ostavila. Zanimljivo, pjevačica je ostala u dobrim odnosima s dva bivša supruga.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: 'S dvojicom od trojice bivših muževa sam u dobrom odnosu'

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:39



 

 

 

 

 

 

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu