To je to što me zanima!

Belinda: 'Napali su me! Bojala sam se za svoje najbrže prste'

Kraljica klavijatura nedavno je izjavila kako razmišlja upisati tečaj za samoobranu. Muškarca nije prijavila policiji niti je do sada doznala njegov identitet
Vidi originalni članak

Kad je početkom lipnja šetala Šenoinom ulicom oko 14 sati, prišao joj je muškarac te je upitao je li ona Belinda. Odgovorila je potvrdno, a on ju je primio za košulju, potrgao joj gumbe i počeo vikati na nju.

Kraljica klavijatura Belinda Bedeković tada je izjavila kako razmišlja upisati i tečaj za samoobranu. Muškarca nije prijavila policiji niti je do sada doznala njegov identitet.

- S obzirom na to da sam prije nekoliko godina dobila prijetnje smrću i nije se ništa konkretno poduzelo, prijava mi se učinila besmislenom - rekla je Zagrepčanka koja je 2006. surađivala s glumcem Sachom Baronom Cohenom (45).

Razgovor s Belindom pogledajte ovdje:

Idi na 24sata

Komentari 21

  • ivana kiss 17.06.2017.

    Zašto to,pobogu

  • Mister Man 17.06.2017.

    Čuj ovu marginalku; "Nisam ga prijavila policiji" Pametnom dosta! Tako da bolje šuti ženo i pokrij se tim "najbržim prstima" po faci da ne bi netko mogao naslutiti da si sve izmislila...

  • Demetra 17.06.2017.

    Ove žene se nitko ne bi sjetio, da svaki tjedan ne viče po medijima kako ju je netko napao, ali nije prijavila policiji i ništa joj nije. Koja je vama?

Komentiraj...
Vidi sve komentare