To je to što me zanima!

Belinda u suzama: 'Muškarac me napao usred bijela dana'

Kada je šetala gradom, prišao joj je muškarac te je upitao je li ona Belinda. Kada je potvrdno odgovorila, on ju je primio za košulju, potrgao joj gumbe te počeo vikati na nju
Vidi originalni članak

Klavijaturistica Belinda Bedeković (46) objavila je na Facebooku šokantan video. Otkrila je da je napadnuta te je kroz suze ispričala kako je još uvijek u šoku.

- Ovo što mi se desilo ne bi željela da se ikome dogodi. Hodala sam gradom kada mi je u jednom trenutku prišao muškarac, normalno i uredno odjeven. Pitao me jesam li ja Belinda Bedeković. Sa smiješkom sam mu odgovorila da jesam jer sam očekivala da će me pitati nešto vezano uz moju glazbu - priča klavijaturistica.

U sljedećem trenutku muškarac ju je divljački primio za košulju i počeo vikati da ga njezino sviranje nervira i izluđuje.

- Strgao mi je gumbe. Mislila sam da će me lupiti - govorila je Belinda i dodala kako su prolaznici uspjeli smiriti situaciju.

- Ne mogu vjerovati da se tako nešto može desiti. Utješite me i recite da se to nikome nikad više neće dogoditi - rekla je klavijaturistica koja napad nije prijavila policiji.

Idi na 24sata

Komentari 71

  • frenky___ 04.06.2017.

    Nikad čuo za nju

  • Prki600 04.06.2017.

    Nakon što sam ju uspio pronaći na YT, nekako ga mogu razumijeti,

  • _Varešak_ 04.06.2017.

    Žao mi je Belinde.

Komentiraj...
Vidi sve komentare