To je to što me zanima!

Bella Hadid priznala: 'Stalno sam se vraćala muškarcima i ženama koji su me zlostavljali'

Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim, rekla je Hadid
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid (25) otvorila je dušu u podcastu VS Voices i priznala da je u prošlosti bila u 'nasilnim vezama'. Također je otkrila da je imala mnogo slomova i izgaranja u životu koji su joj utjecali na mentalno zdravlje, piše Page Six.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Došlo je do toga da nisam imala granice, ne samo seksualno, već i psihički i emocionalno, pa se to odrazilo i na moju radnu okolinu. Počela sam previše ugađati i ljudima s kojima radim - rekla je Bella koja je zatim nastavila.

- Tijekom odrastanja, uvijek sam se osjećala kao da se moj glas ne čuje. Odrasla sam uz muškarce, bilo da su to bili ljubavni odnosi, obiteljski ili nešto treće koji su mi uvijek govorili da je moj glas manje važan od njihovog. Kada sam odrasla, ulazila sam u veze u kojima se također moj glas nije čuo i to je utjecalo na mene i moje odnose s drugim ljudima. Dobila bih živčani slom. Mogla sam se ili boriti ili pobjeći - priznala je manekenka.

PATI OD DEPRESIJE I ANKSIOZNOSTI Bella Hadid na odvikavanju od alkohola nakon što je priznala da se više ne može kontrolirati

Podsjećamo, početkom 2022. Bella je otkrila da pati od depresije i anksioznosti koje je pokušala kontrolirati i umanjiti bol konzumirajući alkohol.

- Odradila sam svoje s alkoholom. Voljela sam alkohol i došlo je do točke kada sam čak počela otkazivati noćne izlaske za koje sam predosjećala da će otići u smjeru da se neću moći kontrolirati - rekla je Hadid za InStyle.

Manekenka je najveću pozornost privukla dok je bila u vezi sa glazbenikom The Weekndom (31) od 2015. do 2019. godine, a trenutačno je u vezi s art direktorom Marcom Kalmanom (33).

POGLEDAJTE DRUGU EPIZODU SERIJE ‘TARIK I BUKI’ I OSVOJITE PUTOVANJE!

Idi na 24sata

Komentari 1

  • odcentramalonadesno 01.02.2022.

    Eh da si počela sa 16 umjesto sa 13 možda bi sve bilo drugačije.

Komentiraj...
Vidi sve komentare