To je to što me zanima!

Bella zavodila u donjem rublju, gay model kaže da je sad hetero

Hadid je objavila nekoliko videa i dobila brojne komplimente. Njenu liniju pohvalila je i reality zvijezda Khloe Kardashian, koja joj je napisala neka se uda za nju
Vidi originalni članak

Manekenka Bella Hadid (23) na Instagramu je počastila svoje pratitelje s nekoliko videa u kojima pleše u atraktivnom outfitu. U crnom donjem rublju zavodljivo je gledala prema kameri, a snimke su u jednom danu 'zaradile' više od milijun i pol lajkova.

POGLEDAJTE VIDEO: Gigi i Zayn se obožavaju 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako Bella inače objavljuje kadrove iz svoje svakodnevice, oni uglavnom ne uključuju razgolićenost pa je zato ovih nekoliko videa itekako uveselilo sve one koji je prate. Bellu su u komentarima počeli obasipati komplimentima. 

- Udaj se za mene - napisala joj je reality zvijezda Khloe Kardashian (36). Javio se i gej model Parker Kit Hill, koji se našalio da je zbog njezinih zavodljivih pokreta postao heteroseksualac.

Krajem rujna Bella je postala teta. Njena sestra, također manekenka Gigi Hadid (25) i pjevač Zayn Malik (27) postali su roditelji prvog djeteta. U obitelj im je stigla djevojčica, a sretnu vijest podijelili su s pratiteljima na društvenim mrežama. 

LJEPOTA JE U GENIMA Od Kendall do Gigi: Manekenke koje idu za maminim stopama

- Naša djevojčica je ovdje, zdrava i predivna. Da pretočim u riječi kako se osjećam trenutačno je nemoguć zadatak. Ljubav koju osjećam za ovo maleno stvorenje je izvan mog razumijevanja. Zahvalan sam što je poznajem, ponosan što je mogu zvati mojom i zahvalan na životu kojeg ćemo imati zajedno - napisao je bivši član benda 'One Direction'. 

 

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Čeljo Brtika 06.10.2020.

    Vidi ovu Gigi kako je previsoka... A ova druga, neš ti face...

  • retita🦋 06.10.2020.

    Samo prava žena može pravu muškarčinu vratiti natrag u ormar.Makar i na policu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare