To je to što me zanima!

Ben Affleck i Matt Damon dijelili bankovni račun: Bilo je čudno! Imali smo posebna pravila...

Htjeli smo biti tu jedan za drugoga. Bilo je kao: 'Nećeš biti sam. Neću biti sam. Idemo ovo učiniti zajedno, otkrio je Affleck u podcastu
Vidi originalni članak

Glumci Ben Affleck (50) i Matt Damon (52) otkrili su da su dijelili bankovni račun u kasnim 80-im dok su bili tinejdžeri. Obojica su punila račun novcem od uloga, a koristili su ga za audicije i igranje igrica. U to su vrijeme bili cimeri te su si pomagali na sve načine da uspiju u glumačkoj karijeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Htjeli smo biti tu jedan za drugoga. Bilo je kao: 'Nećeš biti sam. Neću biti sam. Idemo ovo učiniti zajedno - otkrio je Affleck prilikom gostovanja u podcastu The Bill Simmons. Matt je, pak, dodao da je bilo neobično dijeliti novac.

Sve dok je jedan od njih imao novca, znali su da im neće isključiti struju.

- Nakon jedne uloge u Geronimu imao sam oko 35 tisuća u banci. Rekao sam mu: 'Mirni smo godinu dana' - ispričao je Matt.

NOVI PROJEKT Ben Affleck i Matt Damon opet su udružili snage, a za sve je kriv legendarni Michael Jordan

Glumci su dodali i da su imali pravila o uzimanju novca s računa. Deset dolara dnevno koristili su za igranje igrica, a preostali novac za audicije.

- Na kraju smo si dopustili i da pokušamo kupiti pivo, ali to nam nikad nije upalilo - opisao je Damon.

30 godina kasnije, banka u kojoj su imali svoj račun je zatvorena, ali Damon i Affleck i dalje rade zajedno. Nedavno su surađivali na filmu Air koji je režirao Ben.

- Volim raditi s ovim tipom. Volim se družiti s njim - zaključio je Affleck. 

POGLEDAJTE VIDEO: NEUGODNO PRIZNANJE U 'SPOJU NA SLIJEPO'

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare