To je to što me zanima!

Ben progovorio o drugoj šansi s J.Lo: 'Mogu reći da mi je lijepo'

Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran. Teško je reći tko ima više koristi, ne ulazeći u detalje o tračevima, rekao je glumac
Vidi originalni članak

Glumac Ben Affleck (49) konačno je progovorio o obnovljenoj vezi s latino zvijezdom, Jennifer Lopez (52).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Mogu reći da mi je to definitivno lijepo. I znate, jedna od stvari koje sada stvarno cijenim u svim aspektima svog života je to što se sve tako događalo i odrazilo na mene. Znam da nisam savršen, ali se jako trudim i jako mi je stalo da budem pošten, autentičan i odgovoran. Teško je reći tko ima više koristi, ne ulazeći u detalje o tračevima. I to je dobra priča. To je sjajna priča. Možete pisati pretpostavke o nama, ali jedna od težih lekcija koje sam naučio je da nije pametno sve dijeliti sa svijetom. Znam da mi je ugodnije ako postavim zdrave granice u svom životu i jednostavno ne želim govoriti o svom osobnom životu u novinama. Malo ću se suzdržati - izjavio je Ben za WSJ. - Jako sam sretan što sam u životu dobio drugu priliku, jer mnogi nisu imali niti prvu - dodao je glumac.

'PUCAJU OD SREĆE' Jennifer i Ben razmjenjivali strasti prije leta, pilot ih čekao

- Sretan sam zbog svih lekcija koje sam posljednjih pet godina naučio u životu, zbog velikih problema u kojima sam se našao, najviše zbog boli koje sam nanio drugim ljudima - kazao je Affleck vjerojatno aludirajući na propali brak s glumicom Jennifer Garner u kojem se nije mogao odreći alkohola i kocke. Podsjetimo, par je prije nekoliko mjeseci obnovio svoju vezu nakon 20 godina pauze. Neposredno nakon što je Jennifer ostavila zaručnika Alexa Rodrigueza.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • barica_30 03.12.2021.

    Niš od toga...

  • crazy mind 03.12.2021.

    k je prvi put bilo dobro zakaj je propalo. ak je prvi put propalo zakaj bi sada uspjelo?

  • danho 03.12.2021.

    gutačica muskaraca, jadan ben opet je nasjeo eh vi muski jao jao

Komentiraj...
Vidi sve komentare