To je to što me zanima!

Ben Stiller o borbi s rakom: Planirao sam vlastiti sprovod

Glumac i redatelj otkrio je u radijskom intervjuu s Howardom Sternom da su mu prije dvije godine dijagnosticirali rak prostate tijekom redovnog pregleda
Vidi originalni članak

Bill Stiller (50) koji je nedavno reprizirao svoju ulogu manekena u drugom djelu 'Zoolandera' otkrio je da mu je redovna kontrola spasila život. 

- Prije dvije godine rekli su mi da imam agresivan rak prostate. Dijagnoza je došla niotkuda, nisam imao pojma - kazao je glumac koji se tri mjeseca nakon dijagnoze podvrgnuo operaciji kojom je rak potpuno odstranjen. 

Iako u obitelji nije imao slučaja raka prostate niti je imao simptome, išao je na redovite kontrole i testiranja. 

- Redovne kontrole preporučuju se muškarcima iznad 50. godine, no da sam i ja čekao danas više ne bi bio ovdje - kazao je glumac. 

Kada je saznao da boluje od raka, konzultirao se sa raznim stručnjacima, uključujući i liječnicima Roberta De Nira kojem je ista vrsta raka dijagnosticirana 2003., kada je imao 60 godina. De Niro je rak otkrio u ranom stadiju, a nakon operacije potpuno se oporavio. 

Stiller je o svojoj dijagnozi progovorio kako bi potaknuo muškarce na redovite kontrole. 

- Bio sam tako uplašen. Kada sam saznao da imam rak, život mi je s tao. Ne možeš ništa planirati jer ne znaš što će se dogoditi - priznao je Bill. 

- Nakon dijagnoze, u glavi sam već planirao svoj sprovod - otkrio je glumac. 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • montello 05.10.2016.

    sretno mu

  • day 05.10.2016.

    svi smo mi uglavnom sami sebi najveći neprijatelji....najmanje za sebe imamo vremena....nažalost

  • 05.10.2016.

    Muškarci bi na pregled prostate trebali ići redovno bez obzira na godine, kao što žene idu kod ginekologa. Pa barem nije teško jednom godišnje napraviti na PSA i otići kod liječnika da pregleda.

Komentiraj...
Vidi sve komentare