To je to što me zanima!

Bernardina obitelj: 'Blokirali su nas i rekli da smo na crnoj listi'

Hvala svima na tolikim porukama i pozivima...Emiliji Kokić, Jacquesu Houdeku, Ninu Kraljić, Toniju Cetinskom i svima koji nam se javljate, započela je Manuela svoju objavu
Vidi originalni članak

Nakon što je hrvatska dobila svog predstavnika na Euroviziji, gledatelji ne prestaju komentirati kako nisu mogli glasovati za svoje favorite. 

POGLEDAJTE VIDEO:

  Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sada se na društvenim mrežama oglasila i sestra jedne od natjecateljica ovogodišnje Dore. Riječ je o Manueli Brunović, Bernardinoj sestri. 

- Hvala svima na tolikim porukama i pozivima...Emiliji Kokić, Jacquesu Houdeku, Ninu Kraljić, Toniju Cetinskom i svima koji nam se javljate. Znali smo...Gđa.Tolj nam je prije tjedan dana rekla da smo na crnoj listi i da naš izlet u Opatiju bude izlet, koji je nama donio jako puno plodova i na tome smo Bogu zahvalni - započela je Manuela svoju objavu pa nastavila: 

- Sretni smo i ponosni! Imamo projekte za dalje, ali ovoliko poziva od tako važnih ljudi iz glazbene industrije, nismo očekivali. Bili smo blokirani, morali smo biti, kao i mnogi. Mi posebno jer smo na "crnoj listi " Uršule Tolj iako ona nama nije. Ako ste pročitali status Nine Kraljić - sve je rečeno - dodala je za kraj. 

Na društvenim mrežama oglasila se i Bernardina majka Ružica koja je također komentirala nemogućnost glasanja. 

SPLIĆANKA UVJERLJIVO PRVA HRT objavio koliko glasova je stiglo za Albinu i ostale pjevače

- Hvala svima koji su htjeli glasati za Bernardu, a nisu mogli jer su joj po naredbi namjerno blokirali broj! Hvala i vama koji ste se smilovali i bar ste 21 glas odlučili propustiti, i to je nešto, ali da li su vam savjesti čiste? - napisala je Ružica. 

Idi na 24sata

Komentari 17

  • Piggy Map Maker 17.02.2021.

    Bernarda je predivna osoba, i njena sestra, ali mama mi bas i ne sjeda!Na Facebooku sam joj napisao gdje mogu naci cijelu pjesmu Colors, a ona me izvrijedjala da sam zao i blokirana me, s nekim drugim profilom sam joj isao ocitati bukvicu, no umjesto da se posrami opet me blokirala!

  • madaradak 17.02.2021.

    nista novo..kod nas sve ide po prijateljstvu..pjesma tik tok...je jako LOSA..a cura ima los glas...ocigledno je neko ,,,gura,,,sramota,,nece mi biti ni najzadnji..

  • LJEPOTICA 1 16.02.2021.

    Netko me sabotira...🤔🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare