To je to što me zanima!

Bernie Ecclestone (90) prošetao Trogirom s jednogodišnjim sinom i ženom Fabianom (44)

Nakon razvoda od Riječanke Slavice, milijunaš je nastavio biti čest gost u njezinoj domovini. S trećom suprugom Fabianom krajem srpnja je posjetio Dubrovnik a sada im se u Trogiru pridružio i sinčić Ace
Vidi originalni članak

Bivši šef formule 1 Bernie Ecclestone (90) i njegova supruga Fabiana Flosi (44) u braku su od 2012. godine. Milijarder se u srpnju prošle godine našao u centru pozornosti medija jer je u devedesetoj godini postao otac sina Acea.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

S bivšom suprugom, Riječankom Slavicom (63) Bernie ima dvije kćeri, Tamaru i Petru. Osim što je bivša manekenka od Ecclestonea viša čak 27 centimetara i mlađa 28 godina, na putu im je stajala i jezična barijera - naime, Slavica je govorila samo hrvatski i talijanski a Bernie samo engleski. Unatoč svim razlikama, njihov je brak potrajao gotovo 25 godina.

Čak i nakon razvoda, milijunaš je nastavio biti čest gost u Slavičinoj domovini. Sadašnju suprugu Fabianu poznavao je godinama prije nego su se 'spetljali', ali njihov odnos je bio čisto profesionalan. Tek nakon Berniejevog razvoda, počeli su svoju romansu nakon što su se našli na istom krstarenju, i to baš Hrvatskom. 

Prije pet godina Bernie i Fabiana posjetili su Trogir i Veliki Zaton kraj Dubrovnika na skupocjenoj jahti Petari, dugoj 54 metara i vrijednoj nekoliko desetaka milijuna dolara. Na istoj jahti prošle godine su u Lijepu Našu stigle i njegove nasljednice Petra i Tamara.

Ove godine milijunaš je krajem srpnja s Fabianom stigao u Dubrovnik, gdje su uživali u romantičnoj šetnji Stradunom.

POSTAO OTAC S 89 Bernie proslavio jubilarnih 90: Iste godine dobio sina i unuku

Sada su viđeni u Trogiru a sa sobom su poveli i jednogodišnjeg Acea.

Nakon što je usidrio jahtu, Bernie je sa suprugom i sinom prošetao gradom. Slavni par pridržavao se epidemioloških mjera te su se 'naoružali' maskama i dezinficijensima. Dok je Ecclestone za šetnju odabrao košulju dugih rukava i traperice, njegova je supruga pokazala vitke noge u kratkim hlačicama.

Idi na 24sata

Komentari 86

  • makako 10.08.2021.

    Mali u kolicima je isti tata.

  • tomo1234 08.08.2021.

    Vidio sam Nani kako u Monacu nosi na Jahtu veliku kutiju pelena za odrasle. Nisam se sjetio pitati za koga su On je bio jedini muški i najstariji na jahti

  • mdcro24 08.08.2021.

    Prekrasna slika pra pra pra oca i sina i jos kazu da je bioloski, ha ha ha

Komentiraj...
Vidi sve komentare